Panelekben is lehet cuki a gyerekszoba

Ingatlantájoló.hu 2019.12.16 20:43:47

A panellakások nem éppen arról híresek, hogy nagyon nagy lehetőségeket kínálnak egy tündéri gyerekszoba berendezéséhez, ráadásul még csak nem is túl nagyok. De hogy végül mit hozunk ki belőlük, az egyedül a fantáziánkon múlik. Ezt bizonyítják a következő gyerekszobák is.


 

Jöjjenek a legszebb panel gyerekszobák az Ingatlantájoló kínálatából!

Magazinba illő babaszoba Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár központjában, egy panelház első emeletén, egy 2 szobás lakásban bukkantunk erre az álomszép babaszobára. A fal stílusosan szürkére lett festve, így csak a rózsaszín kiegészítőkből lehet rájönni, hogy valójában egy lányszobáról van szó, a szoba berendezése praktikus, és mind a bútorok, mind a dekoráció csodaszépek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikus lányszoba Székesfehérváron

Egy harmadik emeleti, 2 szoba + hallos, szépen felújított panellakásban találtuk ezt a lányszobát, melynek kicsiny méretét egy magasított ággyal kompenzálták. Az ágy alatt szekrények és fiókok, azaz rengeteg tárolóhely kapott helyet, de még a lépcsőfokok is rejtenek egy fiókot, természetesen fehérben, rózsaszín virág formájú fogantyúval. A szobában a vidám színek és a rózsaszín az uralkodóak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Visszafogott fiúszoba Kecskeméten

Egy gyerekszobának nem kell feltétlenül úgy kinéznie, mintha egy rajzfilm díszlete lenne. A kisgyerekből úgyis hamar kamasz lesz, így a drágább bútorokból, szőnyegből, függönyből, lámpából nyugodtan vegyünk olyat, ami később is tetszeni fog neki, a játékokon így is úgy is látszódni fog majd, hogy az egy gyerekszoba. Így tettek ennek a kecskeméti, kétszobás panellakásnak a tulajdonosai is, akik egy nagyon szép fiúszobát rendeztek be trendi kék és szürke árnyalatokkal. Mindössze néhány játék árulkodik arról, hogy ez bizony egy kisfiú szobája.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy szobában a tesóval Debrecenben

A panelházak sivárságát remekül ellensúlyozhatjuk, ha legalább belülről megpróbálunk minél több természetes anyagot használni. Ehhez ideálisak a fenyőbútorok, amelyekkel ennek a 2 szobás lakásnak a gyerekszobáját is berendezték. A szoba, bár nem túl nagy, praktikus berendezésével sok tárolóhelyet kapott, így két kislány is lakik benne.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akár egy játszóházban, Nyíregyházán

Nyíregyháza, Örökösföldön, egy szépen felújított, 3 szobás panellakásban találtuk ezt a rendkívül ötletesen kialakított gyerekszobát. A kis szoba egyik végében egy dobogó kapott helyet, alatt két kihúzható tárolóval a sok játék számára. A dobogón pedig egy kerítéssel körbekerített játszórész, ami csak a gyerekek fantáziáján múlik, hogy kisház vagy épp kalózhajó legyen.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi rózsaszín babaszoba Gödöllőn

Természetesen sokan ragaszkodnak hozzá, hogy egy kislány rózsaszín, egy kisfiú kék babaszobát kapjon. Ennek a gödöllői, 1 + 2 fél szobás lakásnak a lányszobáját is így rendezték be, igazi mesevilágot teremtettek az aprócska szobában a szülők a kisbabának.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások