Panelban is lehet amerikai konyhás nappalid!

Ingatlantájoló.hu 2019.12.09 14:49:23

Az amerikai konyha sokak álma, de sokan csak egy panellakást engedhetnek meg maguknak, amelyeknek a konyhája híresen kicsi, így szinte elképzelhetetlen egy amerikai konyhás nappali kialakítása. Vagy mégis?


 

A felújított panellakások, meredeken emelkedő áraik ellenére még mindig viszonylag megfizethető, ugyanakkor gazdaságosan fenntartható lakhatási formát jelentenek, így sokan nem engedhetnek meg mást maguknak. A panellakások elrendezését azonban alaposan át kell variálni, falakat kell bontani, ahhoz, hogy belőlük amerikai konyhás lakások szülessenek. Szerencsére akad néhány tulajdonos, aki ezt ügyesen megoldotta, és most hirdeti eladó lakását, így aki készen szeretne ilyen lakást vásárolni, annak van miből válogatni, aki pedig átalakítást tervez, meríthet tőlük ötleteket.

Mutatjuk a legszebb amerikai konyhás panellakásokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Ablakos fürdővel és háztartási helyiséggel Mosonmagyaróváron

Ez a mosonmagyaróvári lakás nagyon szép példa arra, hogyan lehet egy nappali + 2 hálós + hallos panellakást a lehető legjobb amerikai konyhás lakássá alakítani. Itt ugyanis a konyhát áthelyezték a hallba, így jött létre az amerikai konyhás nappali, és egyúttal lehetőség nyílt arra, hogy a régi konyha helyére kerüljön a fürdőszoba, így egy tágas, ablakos, világos, jól szellőztethető fürdőszobát kaptak. Természetesen a régi fürdőszoba sem maradt kihasználatlanul, az így felszabadult helynek köszönhetően a lakás egy háztartási helyiséggel is bővült.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás Nagykanizsán

Nagykanizsa Keleti városrészben található ez a felújított panellakás, mely átalakítása után amerikai konyhás nappali + 1 hálószobával várja új lakóit. A lakás felújítása során az összes vezetéket, külső és belső nyílászárókat is kicserélték, valamint a fürdőszobát is felújították. Az ingatlan egyedi mérőórával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított lakás Gazdagréten

Rendkívül élhető lett az elosztása ennek a gazdagréti, 7. emeleti, panorámás lakásnak, melyet a falak kivágásával teljesen átalakítottak. Az amerikai konyhás nappalin kívül két hálószobát találunk a lakásban, mindkettő gardróbot is kapott. Az épület is nagyon jó állapotban van, az összes nyílászárót és vízvezetéket kicserélték, valamint a liftet is felújították a házban. A lakásban ezen felül az elektromos vezetékeket és a belső nyílászárókat is kicserélték.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikus megoldás a Pók utcai lakótelepen

Jól sikerült ennek az egy + 3 fél szobás lakásnak a felújítása is, melynek nagy nappaliját nyitották egybe az étkezővel, ahonnan tovább léphetünk a konyhába. Egy hatalmas beépített szekrénnyel rendelkező, külön közlekedőből nyílik a 3 hálószoba, a fürdő és a külön WC.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos lakás Újpesten

Ez a lakásfelújítás is jól sikerült, ahol két szoba egybenyitásával nyertek egy amerikai konyhás nappalit, így a konyha helyén egy másik hálószobát alakíthattak ki. Az újpesti lakás így most amerikai konyhás nappali + 3 hálószobával rendelkezik. A lakásnak helyet adó társasház panelprogramos felújítása jelenleg is zajlik, melyből már csak a külső szigetelés van hátra, ami 2020 tavaszára készül el.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások