Panel, te drága!

Ingatlantájoló.hu 2019.09.10 06:40:32

Az elmúlt években a panellakások ára talán minden más lakástípusnál jobban megugrott, de még így is az egyik legmegfizethetőbb lakhatási lehetőséget kínálják az országban. A panellakások árai a fővárosban még a 40 milliós határt is megugrották, jellemzően Káposztásmegyeren és a XIII. kerületben a legmagasabbak a négyzetméterárak.


 

A legdrágább panellakások magas árát azonban sokszor nem a lakások kiváló állapota, hanem a kivételesen nagy alapterület – ami két egymás melletti, vagy egymás feletti panellakás összenyitásából adódik – okozza.

Mai válogatásunkba olyan panellakások kerültek az Ingatlantájoló kínálatából, melyeknek inkább a négyzetméterára magas, és különösen szép, felújított állapotúak, áruk 48-53 millió forint közé esik, és jellemzően 53-85 nm-esek.

Szépen felújított családi otthon Káposztásmegyeren

Igazi családi otthon ez a Káposztásmegyeren, a Külső Szilágyi úton elhelyezkedő nappali + 3 hálós lakás, hiszen nemcsak külön van a fürdőszoba és a WC, de a fürdőszobán kívül itt 2 WC is helyet kapott, ami panellakásoknál egyedülálló. A lakásban ezen kívül még kellő közösségi tér is rendelkezésre áll, hiszen bár nem kifejezetten amerikai konyhás, de nappalija és konyhája is ajtók nélkül, közvetlenül az étkezőből nyílik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belsőépítész által felújított lakás Vizafogón

A XIII. kerület az elmúlt években igazi sztárkerületté vált, így nem csoda, hogy az egyik legdrágább panellakást is itt találtuk. A lakás természetesen nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe kerül, ugyanis nem elég, hogy a XIII. kerületben, de azon belül is Vizafogón, a Duna-part közvetlen közelében található. S ha ez még nem elég elmondjuk, hogy felújítása egy belsőépítész keze munkáját dicséri, aminek köszönhetően nemcsak szép, hanem praktikus, élhető terek születtek ebben a két különnyíló szobás lakásban, amelynek ára a teljes berendezést és a minőségi konyhagépeket is tartalmazza.

Még több képért kattintson a fotóra!

Lakberendező által tervezett lakás az Árpád híd közelében

Szintén a XIII. kerületben, a Kassák Lajos utca Árpád híd közeli részén található ez a lakberendező által megálmodott 1+2 fél szobás lakás. A lakásban az ideális helykihasználást segítik a tolóajtók és az egyik szobában egy beépített gardrób is található. Az ingatlant könnyen tisztítható spanyol burkolat és gipsz díszítések teszik egyedivé. A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, a minőségi konyhagépeket és a nappaliban található klímát is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Amerikai konyhás lakás Káposztásmegyeren

Ez az amerikai konyhás nappali + 3 hálós lakás szintén ideális családok számára. Az ingatlan egy sátortetős háromemeletes panelház 3. emeletén van, így rendkívül világos, nemrég esett át komplett felújításon, mely a víz- és villamos vezetékeket is érintette.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső udvarral a XVIII. kerületben

A XVIII. kerület csendes, parkos részén helyezkedik el ez a 2+2-es panellakás, mely 4 éve teljeskörű felújításon esett át. Ez a lakás is ideális családoknak, mérete és a ház belső udvara miatt, ahol játszótér is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akár teljes berendezéssel Kaszásdűlőn

A III. kerületben, a hajógyári szigethez közel található ez az 1+3 fél szobás lakás, mely gyönyörű, felújított állapotban várja új lakóit. A lakás akár teljes berendezéssel együtt is eladó, 5,9 millió forintért garázs is vásárolható hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások