Óriásit zuhant az álomház ára, amelyben valaha Cher és Eddie Murphy is lakott

Ingatlantájoló.hu 2019.05.12 04:15:31

A hírességek otthonai általában Beverly Hillsben vannak, és legtöbbjük egy hipermodern, minimalista csoda. Ez a ház azonban teljesen más. Marokkói stílusú és Cher és Eddie Murphy neve is szerepel az egykori tulajdonosok között.


 

Ráadásul most 40%-kal olcsóbban kínálják eladásra, mint két évvel ezelőtt, ekkor volt ugyanis utoljára a piacon 85 millió dollárért. Most azonban már 48 millió dollárért megvásárolható, ami forintra átszámolva még mindig több, mint 13 milliárd forintot jelent, így következő tulajdonosa is biztosan valamelyik szupergazdag híresség lesz.

Nézelődni viszont ingyen is lehet, lássuk hát, mi mindent tud ez a luxusvilla, amitől ilyen borsos az ára. Az ingatlan tehát Bevery Hillsen helyezkedik el, ami már önmagában is indokolja a magas négyzetméterárat, de mindehhez még hozzáadódik, hogy a birtok összesen 5,67 hektáron terül el.

A főépület csaknem 1860 nm, és 11 szobából és 17 fürdőszobából áll. Ezen kívül tartozik még hozzá egy 650 nm-es vendégház, és egy fürdőház is, valamint egy istálló 5 ló számára, egy karám, és egy teniszpálya is. Az ingatlan falai hófehérek, és rengeteg erkéllyel rendelkezik.

Külföldi képek forrása: housebeautiful.com

Arab-mór stílusú luxusvilla Kecskeméten

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás, marokkói stílusú fürdőszobával az I. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások