Nosztalgikus hangulatban vintage stílusú otthonokban

Ingatlantájoló.hu 2019.02.25 16:29:09

A vintage az egyik legnépszerűbb stílus lett az elmúlt években a lakberendezésben, és gyakorlatilag az élet minden területén. Jellemzője, hogy igazi békebeli, patinás hangulatot idéz, de a régi bútorokat újragondolja, újrahasznosítja.


 

Sokan keverik a retróval, ám a vintage a 20-as évektől a 60-as évekig jellemző bútorokat, míg a retró a 70-es évektől a 90-es évekig jellemző berendezést hozta vissza. Ami jó a vintageben, hogy gyakorlatilag bármilyen ingatlanban megvalósítható, erre hozunk most néhány példát az Ingatlantájoló kínálatából.

Egy lakóparki lakásban, Dunakeszin

A 2007-ben épült Alagliget lakóparkban található ez a 2+2-es lakás, melyben az erkély beépítésével amerikai konyhás nappalit, és 3 hálószobát alakítottak ki. A gépesített konyhabútor az ár részét, a többi vintage stílusú berendezési tárgy külön megegyezés tárgyát képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy nagypolgári lakásban, a VI. kerületben

A régi házak nagy belmagasságú lakásaiba nemcsak a nagypolgári, de a vintage stílus is remekül illik. Erre bizonyíték ez a 2017-ben felújított lakás, mely az Andrássy út közelében található. Az első emeleti, napfényes lakásban a vintage egyik új ágát, a vintage-western stílust valósították meg, az ingatlan rövid- és hosszú távú kiadásra is egyaránt kiváló.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy parasztházban, Dunaföldváron

Egy 38 nm-es vendégház is csatlakozik ehhez a kompletten felújított parasztházhoz, mely nappali + 3 hálószobával várja új lakóit. A főépülethez és a vendégházhoz az udvaron garázs és hangulatos kerti konyha is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy társasházi lakásban, a XX. kerületben

Pici kertrész is tartozik ehhez a másfél szobás lakáshoz, mely egy 9 lakásos társasházban található Pesterzsébeten, a városközpontban. A kis lakás az utcáról nyílik, és minden vadonatúj benne.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy családi házban, Debrecenben

Debrecen, Csapókertben található ez a kétgenerációs családi ház, melyet szintén vintage stílusban rendeztek be. A ház különlegessége a barokk cserépkályha a nappaliban. A berendezés nem képezi az ár részét, de megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások