Nincs más álmom, csak egy csöpp kis garzon!

Ingatlantájoló.hu 2019.03.06 14:48:50

A mai ingatlanárak mellett a legtöbb első lakást vásárló, csak egy kis garzonról álmodozhat. Ez azonban remek ugródeszka lehet ahhoz, hogy családalapítás előtt majd egy nagyobb lakást vehessünk.


 

Ehhez persze érdemes jó környéken, és jó állapotú társasházban nézelődni, hogy pár év múlva kapjunk annyit a kis kecóért, amiből már tovább tudunk lépni. Mai válogatásunkban ilyen kis garzonokat gyűjtöttünk össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Trópusi gyümölcskoktél a VI. kerületben

A kis garzonlakásokban általában egy galéria építésével alakítanak ki külön hálórészt. Ez a Teréz körúti 30 nm-es kis lakás abban a szerencsés helyzetben van, hogy külön konyhával rendelkezik, így a konyha felett is ki tudtak alakítani egy galériát, amivel + 1 hálószobát nyertek. Az otthonos kislakás ára a teljes berendezést is magában foglalja, semleges alapszínei mellett igazi trópusi gyümölcs színekkel várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tengerparti színek Újlipótvárosban

A tenger türkiz árnyalatai uralják ezt a galériás kis lakást, amelyben a fenyő bútorok a tengerparti homok színét idézik. A lakás a Váci úti irodafolyosóhoz való közelsége miatt ideális választás fiatalok, párok, egyetemisták számára első lakásnak, vagy akár befektetésnek is. Kicsiny mérete ellenére kiváló helykihasználás jellemzi, könnyen berendezhető, igazán otthonos lakás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csöpp ékszerdoboz Krisztinavárosban

A XII. kerületben, a Déli pályaudvar közelében található ez a kiváló elosztású garzonlakás, melyhez egy pici saját kertrész is jár. Bár ez utóbbi kisebb felújításra szorul, a lakás kitűnő állapotban van, hiszen komplett felújítása nemrég fejeződött be. A lakás külön konyhás és kamra is tartozik hozzá, remek tájolásának köszönhetően minden helyisége ablakos.

Még több képért kattintson a fotóra!

Frissen felújított, modern otthon a XII. kerületben

A MOM Park mellett található ez a frissen felújított lakás, mely amerikai konyhás nappali + fürdőszobával várja új tulajdonosát. A lakás fiatalos, modern berendezést kapott, elhelyezkedéséből adódóan befektetésnek is kiváló.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belsőépítész tulajdonostól a VII. kerületben

Teljes berendezéssel és eszközökkel (tányérokkal, poharakkal, gyakorlatilag mindennel) együtt árulja ezt a Belső Erzsébetvárosi lakást belsőépítész tulajdonosa, aki saját részre újította fel az ingatlant. A körfolyosós házban elhelyezkedő lakás előtti folyosó részen már nincs átmenő forgalom, így egy külön kis terasz is tartozik az ingatlanhoz. A lakásban jelenleg bérlő lakik, aki továbbra is szívesen maradna, így az ingatlan befektetésnek is kiváló, de a költözést is meg tudja oldani egy hónapon belül, így saját részre is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások