Nézze meg a legszebb Art Deco stílusú otthonokat!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.04 14:43:09

Az art deco az I. világháború előtt Franciaországban született művészeti irányzat, mely az 1920-as, 30-as években az egész világot meghódította. A luxus és az elegancia megtestesítője, így nem csoda, hogy napjainkban reneszánszát éli.


 

Eredetileg az art nouveau-ból indult ki, de magába olvasztotta az avantgárd, a konstruktivizmus, a futurizmus és a kubizmus egyes elemeit is, és az egyiptomi művészet is hatással volt rá. Az art nouveau hullámzó, kacskaringós motívumaival szemben az art decora az egyenes vonalak, geometrikus minták, valamint a tükörfényes, csillogó felületek, textíliákban a bársony és a selyem használata jellemző.

Nézzük hát a legszebb art deco stílusú otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Belsőépítész által felújított lakás az V. kerületben

A Belvárosban, a Vámház körúton található ez a nappali + 2 hálószobás lakás, mely teljes felújításon esett át. A lakás enteriőrjét belsőépítész tervezte, a teljes art deco stílusú berendezés a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Francia art deco stílusban épült villa Gödöllőn

2005-ben épült ez a csodás luxusvilla és a hozzátartozó nyári lak, mely most teljes berendezéssel együtt eladó. Az ingatlan egy 4600 nm-es, erdő melletti, ősfás telken áll, és az art deco stílusjegyek nemcsak a berendezésén, hanem a külső és belső építészeti elemeken is megmutatkoznak. A villa számtalan extrával rendelkezik, csakhogy a boros pincét, az infraszaunát, a jakuzzit, a külső medencét és a konditermet, vagy az energiatakarékosságot célzó napelem parkot és a hőszivattyút említsük példaként.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörűen felújított kiadó lakás a Vár szomszédságában

Kicsit kilóg a sorból mai összeállításunk harmadik darabja, hiszen itt nem egy eladó, hanem egy kiadó lakásról van szó. Vitathatatlan, hogy akik az elit kerületekben keresnek kiadó lakást, azoknak a megjelenés is nagyon fontos, ezért körükben népszerűek az art deco stílusú lakások. Ez a lakás a Clark Ádám tértől néhány percre a Budai Vár szomszédságában, nappali + 2 hálószobával, 2 fürdőszobával várja új bérlőit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Új építésű penthouse lakás a XIII. kerületben

A Béke térnél, egy 1 éve átadott társasház 5. emeletén található ez a luxus penthouse lakás, mely amerikai konyha + 2 hálószobával és 50 nm-es terasszal várja új lakóit. A hangszigetelt lakásbab minőségi kerámia csempe, olasz burkolat, Cavalli tapéta, exkluzív üvegcsillárok, elektromos redőny és mozgásérzékelő található. A lakás teljes berendezése és gépesítése a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Exkluzív lakás az V. kerületben

A Károlyi kert szomszédságában várja új lakóit ez a szépen felújított lakás, mely étkező-konyhával és 3 különnyíló szobával rendelkezik. Az exkluzív felújításon átesett lakás teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomotthon Újlipótvárosban

A XIII. kerületben, a Szent István parkban, egy Bauhaus stílusban épült ház első emeletén található ez a 2016-ban kompletten felújított lakás. A magas műszaki színvonalon felújított lakás nappali + 3 hálószobával várja új lakóit, berendezése igény szerint megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások