Nemcsak vízparton lehet teljes a nyár! Jöjjenek a legszebb hegyvidéki nyaralók!

Ingatlantájoló.hu 2018.06.20 13:49:31

Kánikula, vízpart ide vagy oda, vannak, akik jobban szeretik a hegyekben tölteni a nyári vakációt, mint a vízparton. Szerencsére a hegyvidéki üdülőhelyeken is találhatunk szép nyaralókat az alpesi faházaktól, a szépen felújított présházakig.


 

Íme, a legszebbek az Ingatlantájoló kínálatából.

Három apartmanház energiatakarékos megoldásokkal Kőszegen

Befektetésnek ideális ez a Mohás-patak mentén található, 3 épületből álló épületegyüttes. Az első apartmanház 50 nm-es, amerikai konyhás, tetőtéri szobákkal rendelkezik. A második apartmanház 70 nm-es, 2db apartmannal, a harmadig ház 140 nm-es 4db apartman található benne.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mindhárom ház gyönyörű, ugyanakkor egyedi, közös udvarukon medence, szauna található. Fűtését faelgázosító kazán biztosítja, melegvíz ellátására szolár rendszer is rásegít.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított présház Piliscséven

Részben felújították ezt a Piliscsév Pincefaluban álló présházat, melynek befejezése az új tulajdonosra vár. Tetőterét szigetelték és egy lakószobát alakítottak ki benne, mely még befejezésre vár. Földszinti lakóterében egy konyha és egy vizesblokknak leválasztott rész található, melynek víz- és villanyvezetékezése, burkolása elkészült, már csak a szaniterek hiányoznak belőle. Az épület fűthető, nyílászáróit korszerűsítették, a telek legfelső részén egy kiülős kilátó is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Állandó lakhatásra is alkalmas üdülő Pilismaróton

Pilismaróton a Duna-part közelében áll ez 75 nm-es, tetőtér beépítéses nyaraló, mely akár állandó lakhatásra is alkalmas. Az épületbe be van vezetve a villany, vízellátása kútból történik, fűtése elektromos panelekkel és egy kandallóval van megoldva. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali és vizesblokk, tetőterében egy nagyobb és két kisebb hálószoba található, aszfaltozott út vezet az épülethez.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kedves kis hétvégi ház a Keszüi szőlőhegyen

A Mecsek déli lejtőjén, Pécstől mintegy 5-7 km-re helyezkedik el Keszü. A terület kiváló szőlőtermő vidék, itt a szőlőhegyen áll ez a kedves kis házikó, mely 2003-ban épült és földszint + tetőtér kialakítású. Az ingatlanon kültéri épített kemence, bográcsozó, pince és présház is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű fából épült nyaraló Sáskán

Ha már hegyvidék, nem hagyhatjuk ki a Balaton-felvidéket sem. A Tapolcától 8 km-re fekvő kis zsákfaluban, Sáskán bukkantunk erre a csodás nyaralóra. Az Agártető-hegy lejtőjénél elhelyezkedő falut körülvevő erdő remek lehetőséget kínál kirándulásra, de a Balaton is csak 15 km-re van, ha valaki mégis meggondolná magát. Maga az ingatlan 5 szobás, könnyűszerkezetes, szigetelt faház, akár állandó lakhatásra is alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások