Nem árt, ha van pénzed, ha Gazdagrétre költöznél

Ingatlantájoló.hu 2019.10.03 13:24:39

A panellakások árai az elmúlt években igencsak elszálltak, és ez különösen igaz a legnépszerűbb lakótelepeken, mint amilyen Gazdagrét is. Itt 30 millió forint környékén már csak 1-2 szobás lakásokat kaphatunk, míg a 2+1 – 3 szobás lakásokért simán elkérnek 50 millió forintot is.


 

Vágási Feri és Jutka, nyomdász és tanári fizetésükből tehát valószínűleg ma már nem ezt a lakótelepet választanák, mint ahogy Taki bácsiék sem itt vennének lakást nyugdíjasként. Aki viszont mégis ideköltözne, azt vigasztalja az a tudat, hogy szinte minden ház átesett a panelprogramon, így a lakások fenntartásáért már nem kell sokat fizetni. Mutatjuk a legjobb lakásokat Gazdagrétről az Ingatlantájoló kínálatából.

Igazi kis ékszerdoboz a Rétköz utca elején

Egyedülállók vagy párok részére tökéletes ez a kis garzonlakás, mely a Rétköz utca elején, egy 4 emeletes ház 4. emeletén található. A szépen felújított lakásban kicserélték a villanyvezetékeket, és komplett esztétikai felújítás is történt. A nyílászárók hőszigeteltek, a lakás hűtő-fűtő klímát is kapott. Kedvező tulajdonságai miatt befektetésnek is ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igényesen felújított lakás a Kaptárkő utcában

Gazdagrét egyik csendes utcájában, a Kaptárkő utcában, egy panelprogramos ház 3. emeletén helyezkedik el ez a szépen felújított, 2+1 szobás lakás. Az ingatlan felújítása során új elektromos vezetékeket, egyedi konyhabútort, egyedi, biztonsági bejárati ajtót és egyedi belső ajtókat, riasztót, légkondícionálót kapott. A társasházat a panelprogram során nemcsak külső hőszigeteléssel és hőszigetelt ablakokkal, hanem új beléptetőrendszerrel és új lifttel is ellátták.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panelprogramban és ökoprogramban is részt vett házban

Panelprogramban és ökoprogramban is részt vett az a panelház, melynek 1. emeletén kínálják eladásra ezt a 2+1 szobás, igényesen felújított lakást. A panelprogram során a társasház külső hőszigetelést, beléptető rendszert és új liftet is kapott, az ökoprogram során a radiátorok thermo-szelepeket, és hőmennyiségmérőket kaptak. A lakás ezen felül kompletten felújított, ára magában foglalja az egyedi konyhabútort minőségi sütővel, főzőlappal és szagelszívóval, valamint a nappaliban felszerelt klímát is. A többi berendezés is megvásárolható külön megállapodás alapján, igény szerint.

Még több képért kattintson a fotóra!

Jól alakítható, felújított lakás a Csíkihegyek utcában

28 nm-es nappalijának köszönhetően könnyen amerikai konyhás nappali + 3 hálós lakássá alakítható ez a szépen felújított, nappali + 2 szobás lakás a Csíkihegyek utcában. Az első emeleti lakást 3 évvel ezelőtt újították fel, ekkor a teljes víz- és elektromos hálózatot is cserélték. Egyedi mérős fűtéssel és vízórával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámás lakás akár teljes berendezéssel

Gazdagrét felső részén, zöld környezetben, egy panelház 7. emeletén található ez a panorámás, világos lakás. Ablakai hő- és hangszigeteltek, fűtése egyedi mérős, bejárati ajtaja új, biztonsági ajtó. A lakás kétszobás, akár teljes bútorzattal is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos kislakás a Törökugrató utcában

A Törökugrató utcában egy 11 emeletes panelház 10. emeletén helyezkedik el ez a hangulatos, otthonos és persze panorámás, másfél szobás lakás. A lakás szépen felújított, franciaerkéllyel rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások