Ne várj tavaszig a lakáseladással! Hirdesd meg otthonodat már most!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.08 14:50:48

A tavasz klasszikusan a lakáshirdetések feladásának időszaka, pedig érdemes már hamarabb lépni.


 

A karácsony előtti időszakban és az ünnepek alatt nem sokan hirdetik eladó lakásukat, mint ahogyan az ingatlant keresők száma is jelentősen csökken ilyenkor, hiszen senki sem szeretne az ünnepek alatt vagy úgy egyáltalán télen költözködni. Így aki október elejéig nem adta el otthonát, az általában meg is várja a tavaszt a lakáshirdetéssel. Érdemes azonban már január-februárban meghirdetni eladó otthonunkat, és az elsők között a lakáspiacra lépni. Mutatjuk miért!

Kevesebb versenytárs

Igaz, hogy ilyenkor kevesebb vevő keres eladó lakást, de a hirdető is sokkal kevesebb, így kevesebb versenytárssal kell számolnunk. Arról már nem is beszélve, hogy karácsony előtt biztosan csináltunk egy nagytakarítást, így most egy kisebb takarítással is csúcsformába hozhatjuk otthonunkat a fotózáshoz. Ha most hirdetjük meg eladó lakásunkat, akár nyélbe is üthetjük az üzletet, mire a többi lakástulajdonos elkezd egyáltalán hirdetni.

Szép kertkapcsolatos lakás Dabason

Még több képért kattintson a fotóra!

Aki tavasszal vásárolna, már most nézelődik

Egy lakásvásárlást jól megalapozott döntés előz meg, ezért aki csak nyáron szeretne költözni, már az is kíváncsian böngészi ilyenkor a lakáshirdetéseket. Aki pedig már tavasszal költözne, az vélhetően egy tavaly elmaradt lakásvásárlást szeretne most tető alá hozni, így valószínűleg az év 365 napján, azaz most is keresgél.

Gyönyörűen felújított nagypolgári lakás a XIII. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Új év – új kezdet

Nagyobb horderejű, egész évre vonatkozó újévi fogadalmak esetében a megvalósítás nemcsak januárra vonatkozik. Így míg a fogyókúrázók már lehet, hogy feladták, azok, akik azt fogadták meg, hogy az új évben végre elköltöznek az albérletből/szülőktől és saját lakást vesznek, azok legkésőbb ilyenkor már biztosan elkezdenek keresgélni.

Szépen felújított panellakás Debrecenben

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások