Nagyszerű otthonok nagycsaládosoknak

Ingatlantájoló.hu 2019.11.21 05:00:34

Manapság egyedül, párban vagy egy kisebb családdal sem könnyű lakást találni, így el tudjuk képzelni, milyen nehéz lehet ez egy nagy családnak. Hiszen szükségünk van egy olyan élettérre, amiben a család minden tagja jól érzi magát.


 

És ehhez nem elég egy nagy alapterület, fontos a megfelelő szobaszám is, jó elosztásban, egy nagy konyha nagy étkezővel, a viszonylag jó ár, és persze az is, hogy gyerekek mellett ne kelljen még a felújítással is bajlódnunk. Mai bejegyzésünkben 100 nm-nél nagyobb, minimum 3 szobás, jó állapotú, azonnal költözhető és még elfogadható árú otthonok közül válogattunk az Ingatlantájoló kínálatából.

Kertkapcsolatos lakás, nagy szuterénnel Kecskeméten

Nappali + 3 hálószobával rendelkezik ez a kis lakásszámú társasházban található, kertkapcsolatos lakás, melynek 130 nm-es lakószintje alatt 140 nm szuterén szint húzódik. A 3 hálószoba kicsit talán szűkösnek tűnhet egy nagy család számára, de a szuterén szint rengeteg lehetőséget nyújt játszószoba, családi szoba kialakítására, és akár még egy saját vállalkozás számára is marad itt hely. A lakószinthez egy 40 nm-es terasz is kapcsolódik, és 100 nm-es önálló kertrész nyújt további lehetőséget a játékra.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított családi ház a XVII. kerületben

Rákosligeten, a kerület legcsaládiasabb környékén, óvoda és általános iskola közelében található ez a nappali + 3 hálószobás családi ház. A nappali annyira nagy, hogy alapvetően két részből, egy nappali és egy dolgozó részből áll, így, ha valakinek nincs szüksége dolgozóra, akkor le is választhatja hálószobának. Így az emeleti 3 szoba mind a gyerekeké lehet, melyek közül az egyik majdnem 20 nm-es, így 2 gyermek számára is kényelmes lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Családi szobával a tetőtérben, Debrecenben

Igaz csak két hálószobája van ennek a debreceni, tetőtéri lakásnak, de a felső szintjén egy nagy egybefüggő tér található, melyet jelenleg dolgozó-játszószobának használnak. Ez a helyiség két ablakkal és két radiátorral rendelkezik, így könnyen további két hálószobává alakítható. A társasház udvarán játszótér biztosítja a gyerekek kikapcsolódását.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igényesen felújított lakás Nyíregyházán

Nappali + 3 hálószobával rendelkezik ez a tetőtéri, belső kétszintes lakás, melynek legnagyobb hálószobája 2 gyerek számára is kényelmes lehet. Bár a szobák száma több gyerekkel kicsit kevésnek tűnhet, ha elmondjuk, hogy gardrób, dolgozósarok és mosókonyha is tartozik a lakáshoz, látható, hogy sok a tárolóhely, és a jól hasznosítható terület is az ingatlanban.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hatalmas családi ház Dunaszentmiklóson

A Tatához közeli Dunaszentmiklóson áll ez a családi ház, melynek alsó szintjén tágas konyha-étkező, külön nappali + 2 és fél szoba, fürdőszoba, beépített tetőterében egy kis nappali és innen két külön nyíló szoba és még egy fürdőszoba kapott helyet. Ebben a családi házban akár 4 gyereknek is jut saját szoba.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások