Nagyszerű kislakások Debrecenből, 20 millió forint alatt

Ingatlantájoló.hu 2020.02.17 20:05:15

Debrecen Budapest után az ország második legnagyobb városa, folyamatosan fejlődik, így lakosainak száma is folyamatosan növekszik. Itt található az ország legnagyobb egyeteme, ami további vonzerőt jelent, mind az ideköltözni vágyók, mind a befektetők szemében, és ez ingatlanpiacára is hatással van.


 

A debreceni ingatlanárak így egyáltalán nem alacsonyak, csak kicsivel maradnak el a budapesti és győri áraktól. Szétnéztünk az Ingatlantájoló kínálatában az első lakásnak ideális 1-2 szobás kislakások piacán és szép állapotú, jó környéken elhelyezkedő lakásokat találtunk 20 millió forint alatt. Mutatjuk őket!

Kép forrása: pixabay.com

Csinos kis tetőtéri lakás a Fészek lakóparkban

Mindössze 29 nm-es, mégis nagyon praktikusan berendezték ezt a kis lakást a Fészek lakóparkban. A konyha a szobával egybenyitva, de mégis külön kapott helyet, a hálórészt térelválasztó polc választja el a nappalitól. Műanyag nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval is rendelkeznek. Szobája laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt, a szobában egy mobilklíma is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás a Dobozi lakótelepen

A Debreceni Egyetem Műszaki és Informatikai Karának közelében található, így befektetésnek is ideális ez a másfél szobás lakás. A lakás szépen felújított állapotban van és két szobája külön nyílik, aminek köszönhetően még könnyebben kiadható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel Vénkertben

Kis átalakítással konyha + étkező + 1 szobás lakássá alakították ezt a másfél szobás lakást Vénkertben. A lakás kis ráfordítással visszaalakítható, ára a teljes bútorzatot tartalmazza. Az Agrármérnöki Kar és az egyetem főépületének közelsége miatt a lakás befektetésnek is tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kis garzonlakás Dobozikertben

Ez a téglaépítésű házban lévő, 3. emeleti kis garzonlakás mindössze 2-3 perces sétatávolságra van a Műszaki Kartól, és a Kassai úti Campustól sincs messze, így befektetésnek szintén ideális. A lakás műanyag nyílászárókkal és külső hőszigeteléssel is rendelkezik, teljeskörűen felújított állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított lakás Vénkertben

Teljeskörűen felújították ezt a kis egyszobás lakást, mely Vénkertben, a Műszaki Kar közelében található. A felújítás a vezetékeket, nyílászárókat, burkolatokat is érintette, és a lakás egy gyönyörű új konyhabútort is kapott. Igény szerint a berendezés is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások