Mutatjuk az ország legolcsóbb, de élhető panellakásait

Ingatlantájoló.hu 2019.09.16 19:59:28

A panellakások ára óriásit ugrott az elmúlt években, mégis még mindig nagy az érdeklődés irántuk. Így egyre nehezebb olyan otthont találni közöttük, ami nemcsak megfizethető, de legalább jó állapotban van, ezek közül mutatunk most néhányat.


 

Szétnéztünk az ország panellakás kínálatában, és elmondhatjuk, hogy a legolcsóbb, élhető lakások mind kisvárosokban vannak, ezért ezek nem kerülhettek be válogatásunkba, hiszen egyértelmű, hogy elhelyezkedésük miatt ennyire alacsony az áruk. Ugyanezen okból nem választottuk a Budapest legrosszabb elhelyezkedésű lakótelepein található lakásokat sem.

Az ország nagyvárosairól sajnos elmondhatjuk, hogy szép, élhető panellakást 10 millió forint környékén egyedül Miskolcon találtunk, a többi nagyvárosban 18-21 millió körül mozgott a szép lakások legalacsonyabb ára, míg Budapesten egyáltalán nem találtunk 25 millió forint alatt jó helyen lévő, szép panellakást. Mutatjuk, mit találtunk az Ingatlantájoló kínálatában!

Praktikus beépített erkéllyel Békásmegyeren

Az erkély beépítésével növelték meg ennek az egyszobás panellakásnak az alapterületét Békásmegyeren. A lakás a hegy felőli oldalon található, felújított, klímás, műanyag nyílászárókkal és új burkolatokkal rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fiatalos lakás a belváros közelében Miskolcon

Miskolc belvárosától mindössze 2 megállóra, egy kifizetett panelprogramos ház 10. emeletén található ez a szépen felújított, fiatalos garzonlakás. A lakás egyedi hőmennyiségmérővel is rendelkezik, az új, praktikus, beépített konyhabútor az ár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított családi otthon Nyíregyházán

2+2 fél szobájával egy család számára is kényelmes lehet ez a panellakás, mely Nyíregyházán, Jósaváros kedvelt részén található. A lakás műanyag nyílászárókat kapott, és klímával is felszerelték. A közelben iskola, óvoda és minden más is megtalálható, ami egy családnak fontos lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Amerikai konyhás panellakás Szombathelyen

Szombathelyen, a belváros közelében helyezkedik el ez a kétszobás lakás, melyet amerikai konyhás nappali+1 szobássá alakítottak. Hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, a ház keleti oldalát már szigetelték, a többi oldal szigetelése is folyamatban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos kislakás Szegeden

Szegeden egy panelprogramos házban található ez a másfél szobás lakás, melynek radiátorai hőfokszabályzóval, hőmennyiségmérővel is el lettek látva, fürdőszobája törölközőszárítós radiátort kapott. A házban a liftet is felújították, a konyha új konyhabútort kapott, minőségi háztartási gépekkel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyedi megoldásokkal Kecskeméten

Praktikus megoldásokkal egyszobás lakásból csináltak másfél szobásat ebben a kecskeméti panellakásban. A lakás helykihasználása rendkívül jó, az előszobai beépített szekrény, nemcsak sok holmit, hanem egy kétszemélyes dolgozó sarkot is rejt, a konyhában a konyhaszekrénnyel felfelé is terjeszkedtek a fürdőszoba pedig kis kádas zuhanyzót kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel, egyetemek közelében, Pécsett

Befektetőknek ideális ez a háromszobás lakás Pécsett, hiszen közel van az egyetemekhez, és teljes berendezéssel együtt kínálják. A 2014-ben felújított lakás szobái külön nyílnak, így könnyen kiadhatóak.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások