Mutatjuk az idei tél legszebb rönkházait

Ingatlantájoló.hu 2019.12.19 18:38:46

A rönkházak és a téli táj, valamiért összekapcsolódnak. Talán pont azért, mert egy téli vakációt el sem tudnánk máshol képzelni, csak valahol a hegyekben, egy rönkházban. Mindazonáltal egy rönkház vagy gerendaház bármelyik évszakban remek elvonulós hely, sőt akár állandó otthon is lehet.


 

Mutatjuk a legszebb rönkházakat és gerendaházakat az Ingatlantájoló kínálatából.

Kép forrása: pexels.com

Kandallóval és szaunával a Mátrában

Aki idén karácsonykor havat is szeretne látni, az jó eséllyel csak néhány magasabb hegyen teheti ezt meg az országban. Mátraszentimre a hozzá tartozó Mátraszentistvánnal és Galyatetővel az enyhébb időben is hófödte helyek közé tartozik, így gyakrabban élvezheti majd a hóesést, aki megvásárolja ezt a csodaszép galyatetői gerendaházat. Az ingatlan kétszintes, nappali + 4 szobával rendelkezik, 2009-ben épült, az Alpokból hozott fából, osztrák technológiával, és természetesen nem hiányozhat belőle a kandalló és a szauna sem.

Még több képért kattintson a fotóra!

Lenyűgöző panorámával a Visegrádi várra, egy lépcsősornyi távolságra az új munkahelyedtől

Lélegzetelállító panorámával rendelkezik ez a nagymarosi rönkház, melyhez néhány lépcsőfokkal lejjebb egy parasztház is tartozik, ahol gyakorlatilag bármilyen vállalkozás indítható. Az ingatlan ideális azoknak, akik egy ilyen gyönyörű helyen képzelik el az életüket, ugyanakkor el tudják költöztetni vállalkozásukat, vagy most szeretnének új vállalkozásba fogni, melyhez egy Nagymaros központjához közeli ingatlan is elég.

Még több képért kattintson a fotóra!

Vízpart közeli gerendaház a Szigetközben

Dunaszigeten, a Szigetköz egyik turisták körében legnépszerűbb településén áll ez a nappali + 2 szobás gerendaház, mely családi háznak, nyaralónak is kiváló. Az ingatlan 2012-ben épült, de kivitelezését 2018-ban fejezték be teljesen, minőségi alapanyagokból. A telek beépíthetősége 20%, így az épület még egy 25 nm-es szobával bővíthető.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akár két generációnak is, Pilisszentkereszten

Pilisszentkereszten, a hegy lábánál, a buszmegállótól mindössze 500 m-re található ez a nappali + 2 hálószobás gerendaház, melyhez egy 63 nm-es gazdasági épület is tartozik, melynek komfortosításával az ingatlan két generáció számára is ideális lehet. A főépület alagsorában borospince és egy hobbiszobának, buliszobának is használható helyiség is található. A buszmegálló közelségének köszönhetően Óbudára nagyon könnyű a bejárás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxus felszereltségű rönkház, csodás kerttel Velencén

Velencén, a Bence-hegy lábánál áll ez a 2 nappali + 3 hálószobás családi ház, melybe kizárólag magas minőségű anyagokat, gépeket építettek be. Kertjében 3 szintű, belső világítással rendelkező kerti tó és japánkert is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások