Mostanában mindenki ezeket kéri a belsőépítészektől

Ingatlantájoló.hu 2019.10.08 13:14:43

Trend az, amit a designerek meghatároznak, de csak az fog igazán elterjedni, amiért az emberek hajlandóak is pénzt kiadni. Ha tehát tudni szeretnénk, mi volt a legmenőbb az otthonokban az utóbbi időben, érdemes megkérdezni néhány belsőépítészt.


 

Mai cikkünkben azokat a trendeket gyűjtöttük egy csokorba, amelyek a legnépszerűbb kérések voltak belsőépítészek felé mostanában.

Fehér metrócsempe egy kis csavarral

A fehér metrócsempe már hosszú ideje tartja magát, de hogy mégse legyen annyira unalmas, egyre többen szeretnék, ha egy kicsit más lenne. Sokan kérik például a hagyományos téglás mintán kívül valahogy másképp, például halszálka mintában felrakva, de népszerű lett a hosszított (keskenyebb, de hosszabb lapokból) készült verziója is, ami ennek a VII. kerületi lakásnak a fürdőszobájában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Diófa konyhaszekrény

A fából készült konyhaszekrény mindig is egy kicsit luxusnak számított, diófából pedig igazán különleges is. Persze egyáltalán nem olcsó, de laminált lapból készült konyhaszekrényből is biztosan találunk diófa színűt. Színe pedig azért is jó választás, mert fehérhez, szürkéhez, kékhez vagy például rézhez is remekül passzol, amik az elmúlt évek legnépszerűbb színei voltak.

Kép forrása: houzz.com

Családi ház Környén, diófa konyhaszekrénnyel

Még több képért kattintson a fotóra!

Extra nagy konyhasziget

A konyhasziget az egyik leghasznosabb „találmány”, ami csak valaha konyhába került, ezért is szeretik sokan. Egy nagy konyhába pedig egy extra nagy konyhasziget is elfér, és hasznos is, különösen, ha étkezőpult funkciót is betölt, ahogyan ebben a mosonmagyaróvári lakásban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Bútorok minden korból

Rég elmúltak azok az idők, amikor az emberek úgy szerették berendezni otthonaikat, hogy minden bútor egy szettből legyen színben, stílusban, anyagban összepasszolva. Biztosan a boho stílus terjedésének köszönhető, de ma már szeretik, ha a berendezés úgy néz ki, mintha minden darabját az évek során gyűjtögették volna össze, és a legtöbbet a nagymamától örökölték volna.

Kép forrása: houzz.com

 

Hozzászólások