Mit szólnál, ha megszállnál valahol, és utána megvehetnéd a berendezést?

Ingatlantájoló.hu 2019.04.14 17:22:14

Egy szép szállodában, vagy egy jól berendezett Airbnb szálláson járva valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy megtetszett egy kényelmes fotel, egy szép lámpa, vagy mondjuk az egész berendezés, amit legszívesebben azonnal hazavittünk volna. Nos, egy amerikai ranchon ezt már megtehetjük.


 

A New York állambeli Montaukban álló Studio Robert McKinley Airbnb szállása, ugyanis úgy lett kialakítva, hogy a cég termékeit egy tető alá hozza. Így gyakorlatilag egy Airbnb szállás és bemutatóterem született a tengerparti házban.

Az ingatlanban 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található, és tartozik hozzá 1 egyszobás apartman is. Mindkettő külön-külön és együtt is kivehető, összesen 6 ember számára nyújt szálláslehetőséget.

Ha pedig megtetszett a berendezés, vagy nincs lehetőségünk odautazni, de a bútorokba már a képek alapján is beleszerettünk, akkor akár otthonról, kényelmesen a stúdió weboldalán megtalálhatjuk a ház berendezéseit forgalmazó cégeket, sőt még a falfesték színét, típusát is megtudhatjuk, ha épp azt szeretnénk megvásárolni.

Nem tudni, trend lesz-e ebből valaha, vagy hogy Magyarországra is elér-e, de mindenesetre izgalmas lenne, ha a világ minden országában megvásárolhatóak lennének a rövid távon kiadott ingatlanok berendezései. Hogy egy ilyen vállalkozás mennyit hoz, az ingatlan kiadásából származó bevételen felül, nem tudjuk, de végül is minden Airbnb-re berendezett lakás tulajdonosa előtt ott áll a lehetőség, hogy kipróbálja.

Külföldi képek forrása: housebeautiful.com

Íme, néhány rövid távú kiadásra is alkalmas lakás, amelyeknek a berendezését szívesen megvásárolnánk.

Airbnb-re tökéletes 2 luxus lakás egymás mellett a VII. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű lakás egy Airbnb engedélyezett társasházban pár percre az Operától

Még több képért kattintson a fotóra!

Rövid távú kiadásra ideális lakás a bulinegyed szívében

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások