Miért fontos a jó kép ingatlan eladáskor?

Ingatlantájoló.hu 2014.05.13 08:49:03

A jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben nagyon nehéz ingatlanokat eladni, ezért nagyon fontos, hogy jó minőségű fotó jelenjen meg az ingatlanról, hiszen első körben ezzel találkozik az érdeklődő.


A legtöbb ingatlanhirdető portálon csak akkor ingyenes a hirdetés, ha nem töltünk fel képet, az Ingatlantájolón azonban magánszemély is feladhat egy hirdetést ingyenesen fényképpel, és összesen 30 db fénykép feltöltésére van lehetőség.
Fontos, hogy az ingatlanról készült fényképek jó minőségűek legyenek, megfelelő legyen a felbontásuk, ez a mai fényképezőgépekkel már nem lehet akadály.

 Ha már lehetőség van rá, igyekezzünk minél több fényképet feltölteni, lehetőség szerint az ingatlan minden helyiségéről egyet, illetve egy az egész ingatlant ábrázoló fényképet is. Fényképezés előtt tegyünk rendet, és igyekezzünk az egyes helyiségekről olyan fényképet készíteni, mely a legjobb oldaláról mutatja be az adott helyiséget, kiemelve annak valamely pozitív tulajdonságát. Például, ha ki szeretnénk emelni, hogy a nappalink egy napsütötte helyiség, akkor ne fényképezzük borús időben. Ha az épületből csodás panoráma tárul a szemünk elé, ne mulasszuk el lefényképezni ezt a panorámát sem. Összefoglalva a lényeg az, hogy aki megnézi a hirdetésünket egy rendezett, meleg, barátságos otthont lásson a képeken.


Íme, egy példa, hogy milyen képet ne tegyünk fel.

Forrás: Ingatlantájoló.hu

Hozzászólások