Michael Douglas ezúttal nem filmet, hanem ingatlanos videót forgatott

Ingatlantájoló.hu 2019.06.09 14:11:05

Méghozzá a Mallorca-i villájáról, amit épp eladásra hirdet. Érdemes megnézni a videót, és az ingatlant is!


 

Bár Oscar-díjat valószínűleg nem fog kapni érte azért remek narrátora volt Michael Douglas a saját Mallorca-i villájáról készült ingatlanhirdetésnek.

A mesés marokkói stílusú villát még 1989-ben vásárolta volt feleségével, Diandra Luferrel, ám most jelenlegi feleségével, Catherine Zeta Jones-szal úgy döntöttek, ideje megválni a szeretett ingatlantól, mely a S’Estaca nevet viseli.

Az épületet Archduke Ludvig Salvator építette még a 19. század közepén, és Michael Douglas épp az ingatlan gazdag történelme miatt szeretett bele, hogy aztán az elmúlt 30 évet azzal töltse, hogy folyamatosan modernizálja azt.

A birtokot egyébként 3,5 millió dollárért vásárolta annak idején a filmcsillag, és 2014-ben már megpróbálta egyszer eladni 60 millió dollárért, ehhez képest most jelentős árengedménnyel, 32,4 millió dollárért dobta piacra, ami kicsivel több, mint 9 milliárd forintot jelent.

A szépséges szigeten elhelyezkedő ingatlan több, mint 100 hektáron terül el, csodás panorámával a Baleár-tengerre, és medence, szőlő, borospince és olajfaliget is tartozik hozzá. A villa két épületből áll, melyekben 5 apartman található, összesen 10 szobával.

Képek forrása: spanishpropertyinsight.com

Itthon is egyre többen készítenek videós ingatlanhirdetést. Íme, néhány remek ajánlat:

Különleges családi ház Egerbaktán

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomház Csillebércen

Még több képért kattintson a fotóra!

Mediterrán otthon Kőbánya Óhegyen

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások