Meseszép rönkházak téli hangulathoz

Ingatlantájoló.hu 2018.12.19 19:19:29

A téli vakáció fogalma óhatatlanul összefonódott a hegyvidéki tájjal és a csodaszép rönkházakkal, mint ahogy azt is nehezen tudjuk elképzelni, hogy a Mikulás nem éppen egy rönkházban lakik.


 

Mai válogatásunkban ezért meseszép rönkházakat és gerendaházakat mutatunk az Ingatlantájoló kínálatából.

Horgász- és csónakázótóval Hévízgyörkön

2235 nm-es telken helyezkedik el ez a csodás rönkház, így egy horgász- és csónakázótó is helyet kapott a telken. A nappali + 3 hálószobás ház fűtését vegyestüzelésű és gázkazán, vízellátását artézi kút és házi vízmű biztosítja, a házban egy télikert is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akár két generációnak is Kerepesen

Szuterén, földszint + beépített tetőtérrel rendelkezik ez a Kerepesi családi ház, melynek földszinti része épült 16 cm átmérőjű borovi fenyő rönkökből. Szuterén szintje a rönkházzal harmonizáló terméskő burkolatot kapott, és itt van lehetőség egy kétszobás önálló lakrész kialakítására. Földszintjén amerikai konyhás nappali, egy háló, egy dolgozószoba és egy fürdőszoba kapott helyet, tetőterében egy hálószobát alakítottak ki.

Még több képért kattintson a fotóra!

Dupla belmagasságú nappalival Szadán

Földszint + tetőtér beépítéssel rendelkezik ez a Szadai rönkház, melynek nappalija duplabelmagasságú, látszógerendás. De nem ez az egyetlen különlegesség, ami erre a gyönyörű házra jellemző, ugyanis első osztályú, 22 cm átmérőjű észak-orosz rönkökből épült, napkollektor is jár hozzá, és udvarán egy egész komoly játszótér is található. Mindez gyönyörű természeti környezetben, Fenyvesligeten, a fenyves erdőtől és a veresi tavaktól mindössze 500 méterre.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű kandallóval Hajdúszoboszlón

2003-ban egy telken épült ez a két gerendaház, mely most eladóvá vált Hajdúszoboszlón. Mindkét ház nappali + 3 szobával, terasszal és garázzsal is rendelkezik, fűtésüket cirkófűtés biztosítja, és egy gyönyörű kandalló is található a nappalijukban.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások