Mesés villát árul az Agymenők producere!

Ingatlantájoló.hu 2018.05.13 13:46:12

1920-ban épült, hófehér mediterrán villa mór beütéssel. Ez nem más, mint Dave Goetsch, az Agymenők író, producerének Los Angeles-i háza, melyet most eladásra kínál potom 2,2 millió dollárért.


 

A mesés ingatlan természetesen Hollywood Hills-en, a sztárok kedvelt lakóhelyén helyezkedik el, azon belül is a festői szépségű Nichols Canyonban, és valaha Alma Kruger otthona volt, akit A Pénteki barátnő és a Szabotőr című filmekben láthattak a nézők, a 40-es években.

A villa 1920 óta természetesen átesett egy nagyobb felújításon, melyet a neves Just Joh design cég végzett, így nyerte el mai formáját, mely a dél-spanyolországi mediterrán villákra emlékeztet, melyeken a mór hatás is nyomot hagyott.

A 255 négyzetméteres, 3 hálószobás villában egy csúcskategóriás konyha kapott helyet stencilezett padlóval. A nappaliban egy eredeti Batchelder csempékkel kirakott kandalló található, innen nyílik a télikert, ahonnan a belső udvarra léphetünk. Egy kis toronyban kapott helyet a kör alakú étkező, felette látszó gerendás mennyezet látható egy igazán mutatós csillárral.

A néhány lépcsőfokkal lejjebb található hallban beépített bútorok kaptak helyet, innen léphetünk a sós vizű medencéhez. Szintén a földszinten található a szülői háló, melynek fürdőszobája gőzkabinnal is felszerelt, az itt álló kádból pedig egyenesen a kertre nézhetünk. A csodás verandán ülve pedig a felfuttatott bougainvilleákban gyönyörködhetünk.

A csodás villát utoljára 2001-ben árulták, akkor 1,02 millió dollárért, most 2,199 millió dollárért lehet megvásárolni.

Képek forrása: justjoh.com és curbed.com

Hasonló gyönyörű villákat Magyarországon is találni. Íme, néhány mesés mediterrán villa hazánkból!

Mediterrán családi ház Debrecenben

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű felújított villa a II. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomszép villa, hatalmas kerttel Debrecenben

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások