Mert mindenki a konyhát nézi meg először egy lakáshirdetésben!

Ingatlantájoló.hu 2018.12.08 05:15:43

A konyha a lakás lelke, akár amerikai konyhás, akár külön konyhás az otthonunk, egy idő után a család, a barátok mindig itt gyűlnek össze. De nemcsak ezek miatt indokolt, hogy lakáseladás előtt a konyhára külön figyelmet fordítsunk.


 

Míg egy lakás szobái egy tisztasági festés után azonnal költözhetővé válnak, a konyha felújítása ennél már jóval bonyolultabb feladat. Ezért a legtöbben olyan otthont keresnek, melynek konyhája igényeiknek tökéletesen megfelel. Mai válogatásunkban ezért most a legszebb konyhákat gyűjtöttük össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Panelkonyha tengerész stílusban Kőbányán

Ennek a X. kerületi lakásnak a konyhája a legjobb bizonyíték arra, hogy egy panelkonyhából is ki lehet hozni a maximumot. Bár az alap elrendezésen itt nem változtattak, a hangulatot sikerült maximalizálni a tengerész stílussal. Egy ilyen átalakításhoz ráadásul nem is kell túl sok, hagyományos fehér konyhabútor és fehér csempe, tengerészkék fogantyúkkal, dekorcsíkkal, és lakástextilekkel kiegészítve. A natúr fa munkalap pedig felteszi a pontot az i-re.

Még több képért kattintson a fotóra!

Még egy panelkonyha Óbudáról

A panelkonyhák annyira rossz adottságokkal rendelkeznek, hogy tulajdonosaik mindent elkövetnek, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőlük. Így történhetett, hogy mai válogatásunk második helyezettje is egy panelkonyha, mégpedig egy óbudai lakásból. A konyha elrendezését itt teljesen megváltoztatták és a helyiség fiatalos, modern megjelenést kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi tágas családi konyha Gyulán

Aki családi házat szeretne, az körülbelül ilyen konyháról álmodik, mint ami ebben a gyulai családi házban található. A konyhának, bár egyben van az étkezővel, csak önmagában a konyha része is kellően tágas, igényes, klasszikus konyhaszekrényt kapott, külön ablaka van, és elrendezése is kiváló.

Még több képért kattintson a fotóra!

Alternatíva fehér konyhára Debrecenben

Aki nem szereti a tökéletesen fehér konyhát, annak biztosan tetszeni fog ennek a debreceni ikerháznak a konyhája. Az alsószekrények könnyebben piszkolódnak, ezért oda erezett, fa mintás, matt felületű szekrényeket választottak, míg felülre kerültek a fehér szekrények magasfényű kivitelben. Az egyszerű letisztult vonalvezetésű konyhaszekrény cseppet sem unalmas, felső részében még nyitott polcok is helyet kaptak, amik remek helyet biztosítanak a szakácskönyveknek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Még egy debreceni konyha indusztriális stílusban

Komplett átépítésen és felújításon esett át ez a másfél szobás debreceni lakás, mely felújítása után fiatalos hangulatot kapott. A konyha legmeghatározóbb eleme a látszó téglafal, a fekete konyhaszekrények, és az étkező lámpái, melyek indusztriális jelleget kölcsönöznek a helyiségnek.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások