Mert fontos, hova érkezel egy fárasztó nap után

Ingatlantájoló.hu 2019.01.30 15:20:58

Egy fárasztó nap után egyáltalán nem mindegy, milyen otthon vár minket, ezért igyekszünk lakásunkban hangulatosabb, meghittebb környezetet varázsolni. S miközben ezen ügyködünk, éppen csak az előszobáról feledkezünk meg, pedig ide lépünk be először, minden nap.


 

Ezért is fontos, hogy az előszobánk rendezett, praktikus, ugyanakkor hívogató is legyen, különösen így télen, amikor nemcsak a kezeink vannak tele szatyrokkal, vagy a postaládából kiszedett levelekkel, de még a kabátunkat és a cipőnket is szeretnénk levetni kényelmesen.

A legjobbak persze a szép tágas előszobák, de a kis előszobákat is be lehet praktikusan rendezni, mint ahogy egy nagy előszoba berendezését is el lehet rontani. Mi azért találtunk néhány igen figyelemreméltó előszobát az Ingatlantájoló kínálatában, ezeket mutatjuk most.

Tágas, egyedi előszoba Balatonfüreden

Egészen egyedi ennek a balatonfüredi családi háznak az előszobája, ami egyedi beépített bútorokat követel. A bejárat mellett van rögtön egy cipősszekrény, a bejárattól fokozatosan szélesedő előszoba egyik falát egyedi beépített szekrénnyel tették praktikusabbá. A másik oldalon egy pad is helyett kapott alatta tárolókkal, így téve egyszerűbbé a mindennapokat, és még a dekorációról sem feledkeztek meg. A nappali + 3 és fél szobás ház kényelmes egy nagyobb család számára, és az előszobát is ehhez igazították.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kicsi, de praktikus Dunakeszin

Nagyon pici az előszobája ennek a dunakeszi lakásnak, ennek ellenére sikerült praktikusan berendezni. Az előszoba egyből a konyhába nyílik, nem választja el ajtó, ha lenne ajtó, a helyiség még kisebbnek tűnne. A kicsi előszoba egyik falát teljesen kitölti egy gardróbszekrény, nagy tükörrel, a másik falon, a radiátor felett találtak még helyet néhány apróságnak, például kulcsoknak, leveleknek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két szép előszoba egy kétgenerációs családi házban, Rákospalotán

Két különálló lakást alakítottak ki ebben a rákospalotai családi házban, így az ingatlan két generáció számára is kiváló. A 90 és 60 nm-es lakások egy-egy keskeny folyosószerű előszobával rendelkeznek, amelyek berendezését azonban remekül megoldották. A nagyobbik lakás hosszabb előszobájában egy ruhaállvány is helyet kapott, ami lényegyesen szellősebb, mint egy beépített szekrény, a kisebbik előszobában egy fali fogast szereltek fel. Mindkét előszoba egy kisebb, de annál mutatósabb tükröt is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas, kényelmes előszoba Keszthelyen

Szerencsés, akinek ilyen tágas előszobája van, mint ami ebben a keszthelyi családi házban is látható. A helyiségben kényelmesen elfért egy nagy gardróbszekrény, vele szemben egy konzolasztal, felette tükörrel. Az előszoba természetes megvilágítást is kap két üvegtégla ablaknak köszönhetően, melyek alatt két kényelmes puff is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikus beépített szekrénnyel Ráckevén

Szintén tágas ennek a ráckevei családi háznak az előszobája, amit egy beépített szekrénnyel remekül kihasználtak. A beépített szekrényben egy nyitott fogas is helyet kapott paddal, alatta fiókokkal és nyitott cipőtárolóval.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások