Mert fontos, honnan indul és hol ér véget a napod!

Ingatlantájoló.hu 2018.12.13 14:44:37

Reggeleink a hálószobánkban indulnak, és itt ér véget a napunk is. Az egészséges élethez elengedhetetlen a pihentető alvás, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy az éjszakákat, azaz életünk 1/3-át, hogyan töltjük.


 

A pihentető alváshoz tehát nélkülözhetetlen egy kényelmes, praktikus hálószoba, ami persze nem árt, ha szép és hangulatos is. Mai válogatásunkban ezért a legszebb hálószobákat gyűjtöttük össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Az exkluzív

Igazán exkluzív ennek az V. kerületi, belvárosi lakásnak a hálószobája, hiszen bútorait egyenesen Olaszországból hozatták. Persze a többi helyiséget is luxuskivitelben újították fel: a fa parketták és a lapfüggönyök szintén Olaszországból származnak, a konyha teljes gépesítést, a fürdőszoba pedig nagyméretű masszázskádat és márványburkolatot kapott. Mindez egy stílusos, márvány lépcsőházas épületben található, és teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

A romantikus

Ebben a XII. kerületi villában 3 hálószoba is helyet kapott, és mindegyiket majdnem egyformán, rendkívül romantikusan rendezték be. A romantika kulcsa pedig a visszafogott színek, a sok kényelmes párna, a fehér habos-babos csillár és a nagy antik ruhásszekrény.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az otthonos

Ennek a debreceni családi háznak a hálószobájába belépve azonnal otthon érezhetjük magunkat. Igazi bekuckózós hálószoba meleg, barátságos színekkel és anyagokkal.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az elegáns

A VI. kerületben, a Bazilika és az Opera közelében található ez a szépen felújított, kétszobás lakás, melynek hálószobája rendkívül elegáns külsőt kapott. Az eleganciát, az exkluzív tapéta, a puha szőnyeg, a minőségi padló és bútorok garantálják, de nem kevésbé elegáns a lakás többi része sem.

Még több képért kattintson a fotóra!

A különleges

Szintén a VI. kerületben, a Hősök tere és az Andrássy út szomszédságában található ez az egyedi kivitelezésű, modern, fiatalos lakás. Az ingatlan teljes berendezéséhez híven a hálószoba is egyedi, ágy helyett ugyanis egy dobogón elhelyezett matrac fogad, méghozzá egészen különleges hátfallal.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások