Lenyűgöző belső kétszintes lakásokat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2018.11.29 14:49:58

Míg pár éve még úgy kellett vadászni a belső kétszintes lakásokat, ma már egyre nagyobb a kínálat ilyen otthonokból.


 

Mutatjuk a legszebbeket az Ingatlantájoló kínálatából!

Tetőtérben az V. kerületben

A belső kétszintes lakásokat gyakran úgy alakítják ki, hogy egy társasház tetőterét beépítik, így a legfelső szinten lévő lakások belső kétszintesek lesznek. Olyat azonban ritkán látni, amelynek mindkét szintje tetőtérben van. Ezek a lakások tetőtéri ablakokkal különösen világosak, és nem ritka a dupla belmagasságú nappali sem az ilyen otthonokban, ahogyan ebben az V. kerületi, belvárosi lakásban is látható. A lakás nappaliján kívül még 3 hálószobával és egy terasszal is rendelkezik.

 

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagy belmagasságból belső kétszinteset a Palotanegyedben

Ritka ugyan, de ha elég nagy a belmagasság, akkor nemcsak galériás, hanem belső kétszintes lakást is kialakíthatunk otthonunkból. Így történt ez ebben a Blaha Lujza térnél lévő 44 nm-es lakásban is, amely így 34 nm-rel bővült. A lakást kompletten felújították, nappali + 3 hálószobát is fiatalos, modern dizájnt kapott.

 

Még több képért kattintson a fotóra!

Sok terasszal a II. kerületben

Ha már sokszor a tetőtérben kapnak helyet, akkor a belső kétszintes lakások lehetővé teszik azt is, hogy sok izgalmas terasszal bővüljenek. Ahogyan ez a Budaligeti lakás is, mely nappali + 3 hálószobával és egy dolgozószobával várja új lakóit. Az ingatlan kertkapcsolatos, és nappalija és mindhárom hálószoba is rendelkezik terasszal.

 

Még több képért kattintson a fotóra!

Romantikus hangulatban Pécs belvárosában

Nehezen hinnénk el, de egy régi polgári ház is rejthet belső kétszintes lakást. Ebben a Pécs történelmi belvárosában elhelyezkedő házban négy lakás kapott helyet, köztük az eladó lakás, mely a tetőtér beépítésével lett kétszintes. A lakáshoz kertkapcsolat és mindkét szinten terasz is tartozik.

 

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi otthon Halásztelken

A belső kétszintes lakások elosztásuk miatt az igazi családi házak hangulatát kelthetik, így különösen alkalmasak arra, hogy családi otthonná váljanak. Igazi meleg, barátságos, családi hangulat fogad ebben a halásztelki lakásban is, mely egy 2004-ben épült társasházban található, és megépülése óta folyamatosan karbantartották. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, két hálószobával és két terasszal várja új tulajdonosait.

 

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások