Léghajókat a gyerekszobába!

Ingatlantájoló.hu 2018.09.21 16:57:50

A gyerekszobákban a trendek jönnek-mennek csakúgy, mint bármely más helyiségben. Lányoknál a hercegnőket és a pónikat leváltották az unikornisok és a flamingók, fiúknál a verdákat a szuperhősök.


 

Ennek az albertirsai családi háznak a gyerekszobájában is a most divatos flamingót és polka pöttyöket találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

A különböző mesehősök, és épp trendi figurák azonban egy vagyonba kerülnek, így jó, ha eszünkbe jut valami filléres ötlet, amit akár saját kezűleg is megvalósíthatunk.

Egyik ilyen ötlet a léghajó, hiszen melyik kisgyerek ne vágyott volna arra, hogy egyszer majd léghajóval röpködhessen a világ felett. Léghajó formájú rizslámpákat már régóta lehet kapni, és nem is olyan ütős az áruk, de gyakorlatilag bármilyen rizslámpából lehet léghajót készíteni.

Gyerekszoba léghajókkal egy VII. kerületi lakásban

Még több képért kattintson a fotóra!

Sőt kisebb léghajókat is gyárthatunk lampionokból vagy akár lufikból mindössze néhány zsinór, szalag és kis kosárka segítségével.

Ebben a kétszobás füredi lakótelepi lakásban a szülők szobájában kapott helyett a legkisebb csemete. Neki igyekeztek vidámabbá tenni a szobát léghajókkal.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az ügyesebbek ilyen léghajó ágyat is készíthetnek,

Kép forrása: home-designing.com

vagy ilyen kosaras tárolóval is próbálkozhatnak.

Kép forrása: pinterest.com

A kevésbé ügyesek egyszerűen a falra festhetik őket. Na jó, tudjuk, hogy a festés sem mindenki számára olyan egyszerű, ezért mindenkit megnyugtatunk, hogy a ma kapható számtalan falmatrica között léghajósat is talál majd.

Kép forrása: ph.carousell.com

 

Hozzászólások