Lakásban élsz? Attól még nem kell lemondanod a medencézésről!

Ingatlantájoló.hu 2019.07.25 08:03:23

Míg 1-2 évtizede a medence a kertes házak tulajdonosainak a kiváltsága volt, addig ma már az új lakóparkokat úgy tervezik, hogy sok lakáshoz tartozik kertkapcsolat vagy egy hatalmas terasz, ahol kisebb medence, jakuzzi elfér. Ugyanakkor egyre több az olyan lakópark is, amelynek az udvarán van közös használatú medence, amely bár közös a többi lakóval, azzal a nem elhanyagolható előnnyel jár, hogy így a karbantartásával sem a lakóknak kell foglalkozniuk.


 

A nyár szerencsére visszatért, ezért mai válogatásunkba olyan lakásokat gyűjtöttünk, melyek saját vagy közös használatú medencével, esetleg egy kisebb medence felállítására alkalmas saját kertrésszel rendelkeznek.

Kép forrása: pixabay.com

Tetőteraszos lakás jakuzzival a Római-parton

Egy 2007-ben épült, medencés lakóparkban található ez a 122 nm-es duplex penthouse lakás, melyhez 100 nm-es tetőterasz is tartozik. A nappali + 3 hálószobás lakásban szauna is helyet kapott, a tetőteraszon elhelyezett jakuzzi az ár részét képezi, és korlátlan medencehasználat is tartozik az ingatlanhoz.

Még több képért kattintson a fotóra!

Villalakás medencehasználattal Balatonlellén

A balatonlellei BL YachtClub területén kis lakásszámú, különálló villák kaptak helyet, az egyik ilyen villa földszinti lakása vált most eladóvá. A 45 nm-es lakáshoz terasz is tartozik, a nappali + 1 hálós lakás teljes berendezéssel együtt eladó, melynek a kerti bútor is része. A villapark saját vízparttal, kikötővel is rendelkezik, és egy medence is áll az udvarán, így a saját teraszáról egyenesen a medencébe sétálhat, aki lecsap erre a nagyszerű ingatlanra.

Még több képért kattintson a fotóra!

Saját kerttel a Római-parton

Szintén jár medencehasználat ehhez a nappali + 3 hálós lakáshoz a Rómain. A 98 nm-es lakás 107 nm-es saját kertrésszel is rendelkezik, amin egy kisebb saját medence is elfér, a lakáshoz az udvaron 47 nm-es terasz kapcsolódik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kertkapcsolatos lakás exkluzív lakóparkban Hárshegyen

A II. kerületben található ez az ÖKO lakópark, mely rengeteg extrát, köztük medencét is biztosít lakói számára. Az itt eladósorba került lakás 64 nm-es 2+1 szobával rendelkezik, a II. emeleten helyezkedik el, de a domborzati viszonyoknak köszönhetően kertkapcsolatos.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámás terasszal Pécs Belvárosában

Pécsett az Egyetemvárosban áll az a társasház, melynek II. emeletén található ez a 68 nm-es lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, és tartozik hozzá egy 50 nm-es panorámás terasz is. A társasház udvarán egy medence is található a lakók számára.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások