Kukkants be az eladó házba, ahol Drew Barrymore annak idején kimondta a boldogító igent!

Ingatlantájoló.hu 2019.09.15 14:50:33

Újra a piacon Drew Barrymore egykori háza, ami kétszer is a tulajdonában volt, és amelyben volt férjével, Will Kopelmannal az esküvőjüket is tartották még 2012-ben. Nézzük a részleteket!


 

Újra eladó az a Montecito-i ház, melyet Drew Barrymore már kétszer is megvásárolt. Legutóbb 2010-ben fizetett érte 5,705 millió dollárt, hogy aztán 2013-ban újra eladja 6,36 millió dollárért, mostani tulajdonosa már 9,995 millió dollárt kér érte.

A ház a Santa Barbara-i hegyek közt, Montecito-ban található, egy 0,8 hektáros birtokon csodás panorámával a Santa Ynez hegységre. Az épület 620 nm-es, 6 hálószobával és 6 fürdőszobával rendelkezik, a birtokon citrus és avokádó liget, és egy privát játszótér is található.

Az 1937-ben épült klasszikus épület földszinti hálószobája egy tágas márványborítású spa fürdőszobával és egy körben tükrös gardróbszobával is rendelkezik. A házhoz tartozik egy vendégház és egy 6 állásos garázs is.

A konyhát Barrymore annak idején eklektikus stílusban újította fel, melynek során élénk sárga színt kapott, a házat azóta 2016-ban felújították, ekkor a konyhának már sokkal visszafogottabb lett a megjelenése. Az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnek néha a hegyekbe elvonulni.

Képek forrása: luxuryportfolio.com

Hasonló eladó ingatlanok hazánkból:

Impozáns luxusvilla Táborhegyen

Még több képért kattintson a fotóra!

Hegyoldalba épült kastély Nagymaroson

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxusvilla 0,8 hektáron, Leányfaluban


Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások