Jön a baba, nagyobb lakás kell!

Ingatlantájoló.hu 2019.12.11 13:59:55

Sok fiatal pár egy egyszobás vagy jobb esetben másfél szobás lakásban kezdi közös életét, ami kicsinek bizonyul, ha érkezik az első gyermek, különösen, ha a másfél szobás lakás valójában egy amerikai konyhás nappalit és egy hálószobát takar.


 

Ilyenkor jön a lakáskeresés, aminél már azt is érdemes figyelembe venni, hogy mi van, ha néhány év múlva már nem egy, hanem két gyermekkel kell megosztani otthonunkat. Mai cikkünkben ezért 1-2 gyermekkel élhető, de nem túl drága lakásokat válogattunk családbarát környékekről, az Ingatlantájoló kínálatából.

Természetvédelmi terület mellett, Sashalmon

Igazán gyerekbarát ennek a 3 szobás lakásnak a környezete, mely egy XVI. kerületi, saját ősfás parkkal és játszótérrel is rendelkező lakóparkban található. S bár Sashalom nem épp a város közepe, a közelben minden fontos szolgáltatás megtalálható, és a HÉV sincs messze, amivel gyorsan a belvárosba érhetünk. A lakás amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik és szépen felújított állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tökéletes családi otthon Nagykanizsán

Ennél tökéletesebb lakást el sem lehet képzelni kisgyerekes családok számára, hiszen a nappali + 2 hálószobás lakás mindkét hálószobája rendkívül tágas, így a gyerekszobában kényelmesen elfér 2 gyermek, de akár még 3 is. Ugyanakkor az amerikai konyhás nappali is annyira tágas, hogy kényelmes közösségi teret nyújt egy 4-5 fős családnak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Jól kihasználható lakás Újpesten

Nem túl nagy ez az Újpest központjában található lakás, de kis átalakítással rendkívül praktikus otthon lehet családok számára. Nagy előnye, hogy a kétszobás lakás a társasház közös, belső udvaráról nyílik, és egy kis terasszal is rendelkezik, így az udvar biztonságos játszóhelyet nyújt a gyermekek számára. A lakás szobái bár egymásból nyílnak, 25 és 20 nm-esek és a konyha is kellően tágas 11 nm, így a konyhát a nappaliba helyezve, egy újabb különnyíló szobát is nyerhetünk. A lakásnak. Az ingatlannak ráadásul elég nagy a belmagassága, így fekvőgaléria kialakításával további jól hasznosítható területeket nyerhetünk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Közel a belvároshoz, Sopronban

Egy gyermekkel kényelmes, de akár még két kisgyermekkel is élhető ez a tágas lakás Sopronban. A magasföldszinten elhelyezkedő ingatlan hatalmas amerikai konyhás nappalival és két kisebb hálószobával rendelkezik, melyek közül az egyik galériázott. A lakáshoz egy 26 nm-es pince és egy 26 nm-es padlás is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás Újpalotán

Kompletten, műszakilag és esztétikailag is felújították ezt az 1 + 2 fél szobás lakást, mely Rákospalotán, egy tízemeletes ház 2. emeletén található. A jó elosztású lakás mindhárom szobája külön nyílik, egy gyermekkel kényelmes, de akár két gyermekkel is élhető otthont biztosít. A közelben iskola, óvoda, orvos, patika és játszótér is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos panellakás Nyíregyházán

Nyíregyházán, a központ közelében található ez a 3. emeleti panellakás, mely 3 különnyíló szobával rendelkezik. A lakás közelében iskola, óvoda, bolt és buszmegálló is található, az ingatlan szépen felújított állapotban várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások