Jöjjenek a tavasz legszebb teraszai!

Ingatlantájoló.hu 2018.04.10 13:49:30

Itt a tavasz és mindenki elkezdte rendezgetni a teraszát, hogy nyáron már teljes pompájában élvezhesse. Persze vannak, akik már az első napsugarak csalogatására kipakolták a kerti bútort és a szebbnél szebb virágokat. E heti válogatásunkat igazán szép vagy éppen különleges terasszal rendelkező otthonokból állítottuk össze.


 


Semmi extra, csak tökéletes harmónia Nagykanizsán

Manapság szokás mindenféle extrával, nappali ülőbútorokkal, függőágyakkal, jacuzzival és még ki tudja mi mindennel felturbózni egy teraszt. Ennek a nagykanizsai családi háznak a teraszán azonban nincs semmi olyasmi, ami ne lenne megtalálható bármely teraszon. Kerti bútorok, kutyaház, cserepes növények, és a terasz előtt egy csodás sziklakert madáretetővel, mindez tökéletes rendben és harmóniában.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kerti oázis Siófokon

Valóságos kis oázist varázsoltak ennek a siófoki családi háznak a tulajdonosai udvarukon. Teraszuk egy féltető alatt kapott helyet, amit kibővít a terasz előtt álló nagy fa árnyéka, melynek tövében kis kiülős részt találunk, ágain pedig egy hatalmas, kétszemélyes hintaágy függ.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kuckósított terasz Nagykanizsán

Igazi kis kuckó ennek a nagykanizsai lakásnak a terasza, melyet 3 oldalról is falak határolnak. A teraszról az egyik ajtón a lakásba, a másik ajtón egy szépségszalonba lehet bejutni, melyet az új tulajdonos is hasonló funkcióval üzemeltethet tovább. A harmadik falon kapott helyet az igazán stílusos, raklapokból készült virágtartó, a terasz gyönyörű padlóburkolatot kapott, mellyel a fal színe és az osztott ajtó-, ablakkeretek is tökéletesen harmonizálnak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nappali a teraszon Gyálon

Ha ránézünk erre a képre, csak a jobb oldalon látható ablakról és a bal oldalon látható teraszkorlátról jövünk rá, hogy nem egy nappalit, hanem egy teraszt látunk. A kültéri nappalit beépített bútorokkal és szőnyeggel tették igazán otthonossá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csodás burkolattal Vecsésen

Sok szép teraszt bemutattunk már, de burkolatban egyértelműen ennek a vecsési ikerfélnek a terasza a győztes. A teraszon természetesen a bútorok is nagyon szépek, de különlegességét a burkolat, és a teraszhoz az udvaron kapcsolódó rusztikus kerti grill adja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi terasz Adyligeten

Ennek az adyligeti kertkapcsolatos lakásnak a 24 nm-es terasza elég tágas ahhoz, hogy minden helyet kapjon rajta, amire egy családnak szüksége lehet. Nagy asztal kerti padokkal, hintaágy és egy függőfotel is kényelmesen elfér a rendezett, napernyővel fedett teraszon.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások