Jöjjenek a legszebb konyhák az országból!

Ingatlantájoló.hu 2019.12.13 21:02:49

A konyha otthonunk legfontosabb helyisége, itt indulnak a reggeleink, itt készülnek a családi ebédek, vacsorák, és hiába van nappalink, végül a vendégek is mindig itt kötnek ki. Ezért fontos, hogy a konyha praktikus és szép is legyen egyszerre.


 

Ha lakáseladás előtt állunk még fontosabb, hogy milyen a konyhánk, hiszen a vevők is ezt nézik meg legelőször, és a konyha döntő tényező lehet, ha két lakás közül kell választani. Mai összeállításunkban olyan otthonokat mutatunk, melyekbe a konyhájuk alapján a legszívesebben rögtön beköltöznénk.

Kép forrása: pixabay.com

Barátságos, vidám konyha Kecskeméten

Visszafogott, ugyanakkor meleg színeivel rendkívül barátságos ennek a nappali + 3 hálós családi háznak a konyhája, melybe a pasztell kék árnyalat visz egy kis vidámságot. A konyha ugyanakkor rendkívül praktikus, kis helyen megtalálható benne minden, amire egy családnak szüksége lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxus kategóriás konyha Aranyhegyen

A III. kerületben, Aranyhegyen áll az a luxus kategóriás, 400 nm-es családi ház, melyben helyet kapott ez a gyönyörű konyha. A G-alakú konyha praktikus elrendezésű, minőségi gépekkel felszerelt, igényes, szépen kialakított, világos, és egy reggelizőpulttal is rendelkezik. A ház nappali + 5 hálószobával, borospincével, medencével, irodával, hobby szobával, fitnesz szobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Klasszikus vidéki stílusú konyha Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár egyik exkluzív lakóparkjában található ez a szép, középső sorházi lakás, melyben ezt a gyönyörű angol vidéki stílusú étkező-konyhát alakították ki. A konyhaszekrény krémszínű, így sokkal melegebb hangulatot áraszt, mintha fehér lenne, üvegezett szekrényének mintája az étkező rész hozzáillő vitrinjeinek üvegén is megismétlődik. A konyha legszebb pontja kétségtelenül a klinkertéglával kirakott tűzhely, de a rézcsap is gyönyörű.

Még több képért kattintson a fotóra!

Modern városi konyha Józsefvárosban

Ez a konyha épp olyan, mint amilyennek egy központi elhelyezkedésű lakás kis konyhájának lennie kell. A józsefvárosi, nappali + 2 hálós lakás konyhája, egyszerű, letisztult, modern, nyitott polcaival és világos színeivel tágasabbnak látszik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Átgondolt tervezéssel Debrecenben

Lakberendező tervezte ennek a debreceni, lakóparki, amerikai konyhás nappali + 1 hálószobás lakásnak a belső tereit, ami a konyhán is tetten érhető. Az L-alakú konyha praktikus, fiatalos, modern és nagyon szép.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyszerű szépség a XIV. kerületben

A XIV. kerület központhoz legközelebb eső részén, Istvánmezőn, egy 1920-ban épült, folyamatosan karbantartott szép ház külön szárnyában, közvetlenül az udvarról nyílik ez a szépen felújított, kétszobás lakás. Konyhája picike, de praktikus elrendezésű, szép burkolatokkal, egyszerű, de szép bútorokkal.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások