Jöjjenek a déli part legszebb nyaralói!

Ingatlantájoló.hu 2018.05.15 13:50:38

Homokos part, sekély víz, s szemben a hegyek csodás látványa. Bár fantasztikus strandjai ellenére a Balaton déli partja rossz időre nem sok látnivalót kínál, sekély vizével mégis a kisgyerekes családok kedvence lehet, de a bulizni vágyó fiatalok is inkább a déli part városait választják.


 

Az igazán bulizós településeken természetesen az egekben vannak az árak, de könnyen meg is térülhetnek, ha valaki nemcsak saját használatra vesz itt nyaralót, a kisgyerekes családok pedig a kisebb településeken lényegesen alacsonyabb áron is találhatnak üdülőket.

Összegyűjtöttük a Balaton déli partjának legszebb nyaralóit mindkét célcsoport számára, az Ingatlantájoló kínálatából.

Csodás ikernyaraló Szántódon

A szabad strandtól mindössze 200 méterre áll ez a felújított ikernyaraló, melynek két lakóegysége egymás tükörképe. A lakóegységek egyenként 1 nappalival, 2 hálóval, konyhával és fürdőszobával rendelkeznek. Az ingatlan kiváló lehetőség kétgenerációs családoknak, azoknak, akik a barátaikkal közösen szeretnének nyaralót venni, és azoknak is, akik az egyik ikerfelet kiadnák, a másikat saját részre használnák. A kizárólag egyben eladó ikernyaraló rendkívül ízlésesen berendezett, udvarán egy hangulatos szaletli is található kemencével.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörűen felújított nyaraló Zamárdiban

Első látásra bele lehet szeretni ebbe a nyaralóba, mely Zamárdiban a szabad strandtól 5 percre található. A földszinten amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával, nyári konyhával, az emeleten 2 hálószobával, előtérrel, WC-vel rendelkező üdülő berendezésében a skandináv, provence-i, modern stílus egyaránt tetten érhető, és rendkívül hangulatos. Az ingatlan kertjében bográcsozóhely, pergola és egy szerszámtároló faház is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

60 lépésre a strandtól Balatonmáriafürdőn

2001-ben épült az a három-apartmanos épület, melynek most egyik apartmanja eladóvá vált Balatonmáriafürdőn. Az apartman földszintjén egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba található, emeletén 3 hálószoba kapott helyet. A nappalihoz terasz és egy kis kert, az egyik hálószobához erkély is tartozik. A telken belül egy gépkocsi parkolására van lehetőség, az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos üdülő Siófok Sóstón

2015-ben esett át komplett felújításon ez a két épületből álló nyaraló Siófok, Sóstón. A felújítás során az összes vezeték és a tető és a nyílászárók cseréje is megtörtént, és a főépület külső szigetelést is kapott, így az ingatlan akár állandó lakhatásra is alkalmas. A főépületben egy hálószobát, fürdőszobát és egy amerikai konyhás nappalit találunk, melyhez egy galéria is tartozik. A melléképületben egy hálószoba és egy fürdőszoba kapott helyet, a két épületet fedett terasz köti össze. Az udvaron található még egy fedett autóbeálló és egy bográcsozó-grillező hely is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Új építésű minimalista álom Fonyódon

2017-ben épült ez az izgalmas kialakítású nyaraló Fonyódligeten. A két részből álló épületben amerikai konyhás nappalit, 3 hálószobát és 2 fürdőszobát találhatunk. A két épületrészt egy 30 nm-es pergolás terasz köti össze. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, udvarán egy fedett autóbeálló található, de két további autó számára is van hely.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások