Izgalmas ingatlanok Keszthely környékéről

Ingatlantájoló.hu 2018.07.12 13:52:59

Keszthely sajátos helyzetben van a Balaton partján. Nemcsak a legrégebbi város a Balaton-parti települések között, de vízpartján kívül még számtalan természeti, kulturális látnivalóval, programmal várja vendégeit.


 

Közelében található a Hévízi-tó, így Hévízzel és néhány más közeli településsel együtt sajátos mikrokörnyezetet alkotnak, ahol érdemes lehet akár nyaralónak, akár befektetési céllal ingatlant vásárolni. Összegyűjtöttük a legszebb ingatlanokat az Ingatlantájoló kínálatából erről a csodálatos vidékről.

Luxus családi ház Keszthely kertvárosában

Keszthely kertvárosában, Hévíztől mindössze 2 km-re található ez a luxusszínvonalon kivitelezett családi ház. A 303 négyzetméterest otthont magas műszaki kivitelben újította fel tulajdonosa 2011-ben. A családi ház ideális állandó lakás lehet egy olyan családnak, akik a Balaton közelében, de mégsem közvetlen a part mentén képzelik el otthonukat.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mesebeli házikó Hévízen, az Egregyi zártkertekben

Hévízről mindenkinek a termáltó ugrik be, pedig a város ugyanúgy híres bortermő vidékéről, mint sok más település a környéken. Aki itt keres nyaralót nemcsak a tóparti apartmanok, hanem a zártkertekben álló borospincék között is válogathat. 2011-ben épült ez a csodás kis pince, mely nappali-étkező-konyhával, hálófülkével és fürdőszobával remek hétvégi házként szolgál, mindössze 10 percre a Hévízi-tótól, a központban lévő apartmanoknál lényegesen alacsonyabb áron.

Még több képért kattintson a fotóra!

Medencés ház Alsópáhokon

Alsópáhok Keszthellyel és Hévízzel is határos, kis csendes település, így ideális azok számára, akik két ilyen turisztikailag jelentős város közelében, de csendes helyen szeretnének felüdülni. Itt áll ez a 2007-ben épült gyönyörű családi ház, melynek udvarán medence és pihenőterasz is található. A családi ház 231 nm-en, amerikai konyhás nappalival és 4 hálószobával várja új tulajdonosait.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szuper felújított parasztház Vonyarcvashegyen

Vonyarcvashegy kedvelt üdülőfalu, melynek utcái a Keszthelyi-öböltől egészen a Keszthelyi-hegység tetejéig húzódnak. Itt található ez a fehérre meszelt, nádfedeles parasztházikó, mely felújítása során gyönyörű sötétkék zsalugátereket, ablak és ajtókereteket kapott.

A látszógerendás parasztház nagyon szép skandináv berendezést kapott, enteriőrjében a természetes fa, a fehér és a kék az uralkodó színek, és teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Luxusotthon Gyenesdiáson

Gyenesdiás a Keszthelyi-hegység alacsonyabb lankáin, Keszthely és Vonyarcvashegy között helyezkedik el. Itt épült ez az álomszép családi ház, melynek minden négyzetméterét tökéletesen megtervezték, minden helyisége tökéletes összhangban áll egymással. A teraszról csodás balatoni panorámában gyönyörködhetünk, az épület elektromos árammal való ellátását napelemek biztosítják.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámával a Balatonra Cserszegtomajon

Cserszegtomajt szinte körülöleli Keszthely, nyugati oldalán pedig Hévízzel határos. Bár nem Balaton-parti település, ebből a csodás családi házból mégis élvezhetjük a balatoni panorámát. A Hévízi-tó és a Balaton is egy ugrásra van innen, a ház 147 nm-en, nappalival és 3 hálószobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Új építésű lakások Hévízen

Természetesen nemcsak használt lakásban lehet gondolkodni. Hévízen, a Lotus Residence nyaralóparkban már megépült új építésű lakások közül válogathatunk. Egy itt vásárolt lakás remek befektetés lehet, különösen, hogy a bérbeadással sem kell bajlódnunk, ezeket a feladatokat ugyanis a fejlesztő átvállalja.


Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások