Itt jönnek Zalaegerszeg legszebb otthonai!

Ingatlantájoló.hu 2019.08.26 12:44:15

Zalaegerszeg az osztrák, a szlovén és a horvát határtól is közel egyenlő távolságra fekszik, így jelentős gazdasági szerepet tud betölteni annak ellenére, hogy a fontosabb vasútvonalak és autópályák sem érintik.


 

Balatonhoz való közelségének, és folyamatosan kiépülő fürdőinek, csúszdaparkjának köszönhetően turizmusa is jelentős. Nézzük hát, milyen ingatlanokat találunk Zala megye székhelyén!

Kép forrása: wikimedia

Exkluzív álomotthon Csácsbozsokon

Csácsbozsokon, csendes, nyugodt környezetben, a város központjából mégis csak 5 percre áll ez az 1 hektáros birtok, melyen egy 188 nm-es, nappali + 4 hálószobás családi ház kapott helyet. A luxusszínvonalú ingatlan területén egy mesterséges tó és egy 8x4-es fedett medence, valamint 3 állású garázs is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörűen felújított lakás a kertvárosban

Zalaegerszeg kertvárosi részén, csendes környezetben, egy 1985-ben épült társasház 4. emeletén található ez a 2 és fél szobás lakás, melyet kompletten felújítottak. A gyönyörű, ízlésesen berendezett lakáshoz hatalmas erkély is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy igazi családi otthon a Vizslaparkban

A belvárosban, a Vizslaparkban, egy társasház 3. emeletén található ez a belső kétszintes lakás, mely nappali + 3 hálószobával rendelkezik. A tágas, jó elosztású lakás több gyermekkel is élhető otthon, klimatizált, duplán hő- és hangszigetelt, ablakai a társasház belső zöld udvarára néznek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított panellakás Landorhegyen

Gyönyörűen felújították ezt a 2 szobás panellakást, mely Landorhegyen található. A lakásban a konyha lett a legszebb, mely kompletten gépesített, és a beépített bútorokkal, gépekkel együtt eladó, de a többi helyiség is nagyon szép lett.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagy terasszal és felülvilágító ablakokkal a Belvárosban

Sok lehetőséget rejt magában ez a belvárosi lakás, mely egy társasház legfelső szintjén, szintráépítéssel lett kialakítva. A lakás egyik része felújított, itt egy nappalit és két hálószobát találunk, másik részének kialakítása az új tulajdonosra vár, aki akár otthoni munkahelyet, vagy egy másik lakást is kialakíthat itt. Az ingatlanhoz tartozik egy nagy, panorámás terasz, melyet hatalmas tolóajtó és üvegablakok választanak el a lakástól, a terasszal szomszédos étkező pedig panorámaablakokat, és felülről bevilágító ablakokat kapott, így a nappali-étkező rész rendkívül világos, napfényes.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások