Itt jönnek az új őszi hálószobatrendek!

Ingatlantájoló.hu 2019.09.06 14:26:38

Ahogy a gardróbunkban lecseréljük a nyári ruhákat őszire, úgy ideje hálószobánkban is kipróbálni a legújabb őszi trendeket.


 

Idén ősszel mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt, hiszen a semleges színek és a fa éppúgy divatosak lesznek, mint például az élénkebb színek, ugyanakkor a változatos textúrák is hódítanak. Mutatjuk, mi lesz az igazán trendi idén ősszel!

Központban az ágy

A hálószoba fókuszában természetesen mindig az ágy áll, de idén ősszel különösen kiemelt szerep jut neki. Válasszunk valami különleges, figyelemfelkeltő darabot, például egy baldachinos ágy tökéletes lehet.

Ne féljünk az élénk színektől

Az élénk színek is nagyon népszerűek lesznek idén ősszel. Továbbra is maradnak például a drágakő színek, még télen is divatosak lesznek, és csodásan felmelegítenek majd a hideg hónapokban.

A drágakő színek mellett népszerűek lesznek még a rózsaszín, az ibolyaszín, és az örök őszi kedvenc, a narancssárga.

Változatos textúrájú beton és téglafalak

A falakat azonban nemcsak színekkel dekorálhatjuk, a látszótégla és látszóbeton falak idén különösen népszerűek lesznek változatos textúrájuk miatt.

Ennek az V. kerületi lakásnak az egyik hálószobájába például fehér téglafalat választottak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fehér és fa

Tavaly év végén robbant be a fehér és a fa kombinációja, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend, és továbbra is velünk marad. Népszerűségét valószínűleg egyszerűségének köszönheti, és annak, hogy ezáltal gyakorlatilag mindenhova passzol. Ennek a Fővám téri lakásnak a galérián lévő hálójába is ezt a kombinációt választották.

Még több képért kattintson a fotóra!

Külföldi képek forrása: decoist.com

 

Hozzászólások