Itt jönnek az őszi konyhai trendek!

Ingatlantájoló.hu 2018.09.27 13:46:33

Az ősz visszavonhatatlanul megérkezett, és a nyár könnyed, napsütötte színeit, bizony felváltják az őszi színek.


 

Akár teljes átalakulást tervezünk, akár csak néhány kiegészítőt vásárolnánk, az őszi trendek nem kerülhetik el a konyhánkat sem. Mutatjuk, mi lesz az igazán trendi az idei szezonban!

Modern rusztikus stílusban

A modern konyhák funkcionálisak, míg a rusztikus stílus melegséget visz a helyiségbe, így nem is csoda, hogy a modern rusztikus konyhák hihetetlen népszerűségre tettek szert az elmúlt hónapokban.

Látszógerendák, nyers fa bútorok, fém lámpák és a végtelenség sorolhatnánk, hogy mi minden teszi a konyhát modernné ugyanakkor rusztikussá, de a természetes fa jelenléte biztos, hogy elmaradhatatlan. Ennek az újlipótvárosi lakásnak a konyhájában az antik tálálószekrény, a fa polcok és a régi üveg, porcelán tárgyak biztosítják a rusztikus hangulatot.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az ősz meglepetése: a tengerészkék!

A tengerészkék tipikusan az a szín, ami bármennyire is nem megy ki soha a divatból, mégiscsak a nyár és a vízparti nyaralók berendezésének színe. Idén azonban ősszel is velünk marad, és ha tartunk attól, hogy ezzel a színnel nem tudnánk megbarátkozni hosszabb időre, akkor ne vegyünk csak kiegészítőket ebben az árnyalatban.

Ha kicsit finomítanánk rajta, próbáljuk ki a mély, zöldesebb árnyalatát rézzel kiegészítve, ahogyan ennek a VI. kerületi lakásnak a konyhájában is tették.

Még több képért kattintson a fotóra!

A réz csillogása

Aki túl erősnek érzi a tengerészkéket, de unja már, hogy ősszel minden narancsszínűbe öltözik, annak érdemes az arany középutat választania, és egész egyszerűen néhány réz kiegészítőt beszereznie a konyhájába.

Ennek a XIII. kerületi lakásnak a modern rusztikus konyhája réz lámpákat és csaptelepet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

A modern klasszikus: a szürke

Örülhet, aki az elmúlt évek trendjének megfelelően szürkében újította fel a konyháját, ugyanis ez a szín lesz az idei ősz egyik slágere is. Persze nem árt ezt is egy kis tengerészkékkel, csillogó rézzel vagy néhány rusztikus bútorral kiegészíteni.

Külföldi képek forrása: decoist.com

 

Hozzászólások