Itt az idei nyári trend!

Ingatlantájoló.hu 2018.06.10 13:49:09

Idén kicsit korábban érkezett a nyár, ezért biztos sokakban még csak most tudatosult, hogy ideje felfrissíteni a lakást a legújabb nyári trendnek megfelelően. Mutatjuk, mi lesz igazán menő az idei szezonban!


 

Az idei nyár trend igazán forrónak és impresszívnek mutatkozik, és a minden évben megjelenő klasszikusok mellet sok újdonsággal is bővült. Előtérbe kerülnek a természetes dolgok és az igazi nyári színeknek is újra örülhetünk.

Kép forrása: decoist.com

A shabby chic és a látszó téglafal mesés találkozása!

A shabby chic és a látszó téglafalak az elmúlt pár évben hihetetlen népszerűségre tettek szert, idén nyáron pedig párban hódítanak. A legjobb bennük, hogy nemcsak remekül passzolnak egymáshoz, de míg a shabby chic stílus feminin jelleget, addig a látszó téglafal inkább maszkulin jelleget kölcsönöz az enteriőrnek, így bárkinek a lakásába illik. Ennek a debreceni családi háznak a hálószobájában is remekül mutat.

Még több képért kattintson a fotóra!

Színes fugák

Ahogy arról már írtunk, a színes fuga az, ami remekül feldobja idén a konyhákat, fürdőszobákat. Ideális választás azoknak, akik valami különlegeset keresnek.

Kép forrása: decoist.com

Természet ihlette minták

Nem is meglepő, hiszen a természet ihlette minták és a természetes anyagok voltaképpen minden tavasszal és nyáron előkerülnek. Ennek a trendnek a legnagyobb előnye, hogy elsősorban a lakástextileket érinti, így viszonylag kis költségvetéssel megvalósíthatóak. Persze, ha már nyárról beszélünk, a trópusi levélminták lesznek a legnépszerűbbek.

Kép forrása: karuilu.com

Aki pedig hosszabb ideig is szívesen együtt élne ezekkel a mintákkal, az választhat tapétát is. Ennek a debreceni sorháznak a hálószobája például pitypang mintás tapétát kapott, üde, nyári színekben.

Még több képért kattintson a fotóra!

Rattan bent a lakásban is!

A rattan bútorokat elsősorban kültéren használjuk, de időről-időre bekerülnek a lakásba is, ami azért jó, mert a nyarat is behozzák. Természetesen nem kell mindenáron a rattanhoz ragaszkodni, jöhet minden, ami nád, szizál, bambusz stb. És hogy ezek a bútorok is lehetnek elegánsak arra bizonyíték ennek az újlipótvárosi lakásnak az étkezője.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások