Itt a tavasz, irány a terasz!

Ingatlantájoló.hu 2019.03.13 14:46:56

Ahogy megérkezett a jó idő, egyre több időt töltünk kint a teraszon, és persze csinosítgatjuk. Új ülőpárnákat, esetleg új bútort is veszünk, virágokat ültetünk. Aki pedig új otthonát keresi, annál egész biztosan előnyt élveznek a teraszos ingatlanok.


 

Mai válogatásunkban ezért most a legszebb teraszos családi házakat gyűjtöttük egy csokorba az Ingatlantájoló kínálatából.

Fehérbe öltöztetve Kispesten

Kispest Óvárosban áll ez a szépen felújított családi ház, melynek teraszán a hófehérre meszelt falakhoz, és halványszürke járólaphoz remekül passzolnak a natúr színű bútorok, fehér párnákkal. A teraszra már néhány kaspó és dekoráció is kikerült, természetesen fehérben, és a ház belső enteriőrje is ezt a színvilágot tükrözi. A nappali + 3 hálószobás családi házhoz a fedett teraszon kívül egy napozó terasz is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Polikarbonát tetővel fedett terasz Hajdúböszörményben

A polikarbonát tető igen előnyös választás teraszra, ha szeretnénk, hogy a terasz fedett, ugyanakkor mégis világos legyen, illetve, ha nem szeretnénk, hogy a terasztető a belső tereket is leárnyékolja. Ennek a hajdúböszörményi családi háznak a csodaszép terasza is ilyen tetőt kapott, a hatalmas üvegablakokon pedig tovább ömlik a természetes fény a házba. A terasz nagyon szép kerti bútort kapott, de dísze vitathatatlanul a gerendákra felfüggesztett, fa hintaágy. Az étkező-konyha + 3 szobás családi házhoz egy hangulatos kerti kiülő is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámás terasszal Szentendrén

Egy fedett földszinti és egy panorámás emeleti terasszal is rendelkezik ez a szentendrei családi ház, mely a Bükkös-patak közelében található. Emeleti teraszára már kikerültek a muskátlik, földszinti terasza a jakuzzihoz vezet, mely a telek elhelyezkedésének köszönhetően szintén panorámás. A luxus családi ház 9 szobával, geotermikus hűtés/fűtés rendszerrel és napkollektorokkal várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mediterrán terasszal Pécsett

Egy fedett terasszal és az abból nyíló emeleti, mediterrán tetőterasszal is rendelkezik ez a két szint + tetőtér beépítéses családi ház Pécsett. A tetőtéri hálószobából továbbá egy panorámás erkélyre léphetünk ki, mely épp a terasz fölé nyúlik. A terasz burkolata, az erkély kovácsoltvas korlátja és a kovácsoltvas virágfuttató rács határozzák meg a terasz mediterrán jellegét, a fedett terasz a mediterrán terasztól akár redőnyökkel is elválasztható, árnyékolható. A Pécs történelmi belvárosának határán álló családi ház nappali + 4 hálószobával várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép tornáccal Nagymaroson

A régi tornácos házak remek lehetőséget nyújtanak egy terasz kialakításához. Az oldalsó falak szélvédetté teszik a teret, ugyanakkor ennek a nagymarosi családi háznak a teraszán két nagy ablakot is kaptak, hogy ne akadályozzák a fény útját. A ház teraszra nyíló nyílászárói fehér zsalugátereket kaptak, ami még hangulatosabbá teszi a teraszt. A tornácról terméskő lépcsőkön sétálhatunk le a szintén terméskővel burkolt, fedetlen teraszra, ahol egy hintaágy is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások