Intim hálószobák Valentin napra

Ingatlantájoló.hu 2019.02.12 16:25:30

Valentin nap környékén sokaknak eszébe jut, hogy jó lenne valamivel feldobni a hálószobát. A legjobb persze, ha igazán intim hangulatot sikerül varázsolnunk. Hogy mitől lesz egy hálószoba intim? Mutatunk néhány csodaszép hálószobát inspirációnak.


 

Sok minden van, amivel intimebbé tehetünk egy hálószobát, de ez nemcsak ilyenkor, hanem az év minden napján fontos. Jöjjön hát Valentin napi válogatásunk az Ingatlantájoló kínálatából!

Romantikus hangulatban

Ahhoz, hogy egy hálószoba intim legyen elengedhetetlen a romantikus hangulat. Ennek a fóti családi háznak 4 hálószobája is van, melyek közül kétségtelenül ez a virágmintás tapétás a legromantikusabb. A hangulatot fokozza, hogy innen egyenesen a teraszra léphetünk ki, és a finom anyagok, a gyertyák is sokat segítenek. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a szobából két gardrób is nyílik, egy Neki és egy Neked.

Még több képért kattintson a fotóra!

Megfelelő árnyékolással

Az intim hangulathoz persze elengedhetetlen a megfelelő árnyékolás. A redőnyök, reluxák túl ridegek, de egy sötétebb sötétítő függönnyel kellemes félhomályba vonhatjuk a szobát, ahogyan ebben a pákozdi családi házban is tették. A sok zöld növény külön dob még a hangulaton.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatvilágítással

Nagyon fontos persze a hangulatos világítás is. A hálószobában nem fontos, hogy ragyogó világítás legyen, ezért mennyezeti lámpa helyett inkább válasszunk két falikart, finom, meleg fénnyel, ahogyan ebben a veresegyházi családi házban is tették. Az ágynemű és a kép a falon plusz romantikával ajándékozzák meg ezt a hálószobát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ha nagy a belmagasság

A két sejtelmes fényű lámpa természetesen a mennyezetről is lóghat, ez különösen jó megoldás akkor, ha nagy a belmagasság, ahogyan ebben a XIII. kerületi lakásban is látható. A csodás anyagok nemcsak intimebbé, hanem rendkívül elegánssá is teszik ezt a hálószobát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tetőtérben

Egy tetőtéri hálószoba is lehet nagyon hangulatos. Ebben a budaörsi családi házban az alacsony ágy, a hosszan lelógó elegáns ágytakaró, a sok családi fotó teszik kellemesebbé a hangulatot, a különleges mennyezeti lámpa pedig felteszi az egészre a koronát.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások