Ingatlantúra a Fertő tó körül

Ingatlantájoló.hu 2019.07.03 14:03:22

Hazánk második legnagyobb taváról a fürdéssel és a vízi sportokkal ellentétben inkább a biciklitúrák jutnak mindenki eszébe.


 

Kerékpár helyett mi most inkább egy ingatlantúrát tettünk a tó magyarországi szakaszán, és elhoztuk a legjobb üdülésre, befektetésre alkalmas ingatlanokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Otthon és vállalkozás a kerékpárút mellett, panorámával a tóra

Fertőbozon, a kerékpárút mellett, egy panorámás telken áll ez a családi ház, mely nemcsak lakhatást, de kiváló vállalkozási lehetőséget is biztosít. A 15 éve épült ház első részében egy hangulatos büfét, következő részében egy kis wellness részleget alakítottak ki 6 fős finn szaunával, merülőmedencével, pihenőágyakkal, öltözőkkel, zuhanyzókkal. Ezeken kívül helyet kapott még egy iroda is, a ház további részén és az emeleten pedig egy nappal + 2 hálós lakást találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Medencés vendégház Fertődön

Kiváló befektetési lehetőség ez a két épületből álló fertődi családi ház, melynek két épülete két párhuzamos utcára nyílik. Az ingatlan jelenleg is vendégházként üzemel, a két különálló épületnek köszönhetően akár saját lakás + kiadás céljára is ideális. A két épület közt egy medence kapott helyet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomlakás Hegykőn

2006-ban épült az a társasház, melynek földszintjén találjuk ezt az akadálymentesített lakást. A gyönyörűen berendezett, nappali + hálós lakás ára a teljes berendezést és a kocsibeállót is tartalmazza.

Még több képért kattintson a fotóra!

Részben vendégházként működő ingatlan Fertőrákoson

Fertőrákoson a kőfejtő közelében áll ez a kétszintes családi ház, melyet részben saját lakás céljára, részben vendégházként alakítottak ki. A fő lakóegység ötszobás, ezen kívül még 4 apartman található az épületben tágas, közös étkezővel, és egy fodrászüzlet is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétgenerációs családi ház Fertőrákos központjában

2003-ban épült ez a háromszintes családi ház, melyben egy nappali + 4 hálós lakrészen kívül egy külön bejáratú garzonlakás is helyet kapott. Az ingatlan így két generáció, vagy kiadás céljára is tökéletesen alkalmas. Ezen kívül még egy tóra panorámás telek is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fertő tóra panorámás családi ház Hidegségben

2004-ben épült ez a nappali + 4 hálós családi ház, melyben hobbiszoba és egy panorámás télikert is helyet kapott. A hálószobák mindegyikéhez gardrób, az ingatlanhoz kétállásos garázs és műhely is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások