Így rendezd be a nappalidat, hogy a barátaid is imádják

Ingatlantájoló.hu 2018.01.12 12:39:17

Baráti körben elütni egy hideg téli estét a legszuperebb dolog! Ehhez nem kell más, mint egy erre alkalmas baráti társaság és egy olyan hely, ahol mindez megvalósítható.


Lássuk, mire figyelj, ha olyan nappalit szeretnél, ahol a barátaid is szívesen gyűlnek össze egy közös mozizásra, társaspartira.

Kényelmes kanapé

Persze, a barátaid nem a kanapéd miatt szeretnek, de ha azt akarod, hogy nálad legyen a "bázis", akkor mindenképp szerezz be egy kényelmes kanapét! Lehetőleg jó nagyot - pláne, ha elfér a szobában-, hogy mindenkinek jusson egy kis szeglet a mozizás során.

Nagy asztal

A nagyobb méretű étkezőasztal amúgy is praktikus dolog, nem még ha több embert hívsz meg egy vacsorára. Ilyenkor szerencsés, ha mindenki kényelmesen odafér az asztalhoz, senkinek nem kell nyomorogni, esetleg egy másik helyiségbe kiszorulni. Ebben a Király utcai lakásban például kifejezetten jól mutat a nagy asztal és a fölé belógó lámpák.

A hangulat

Kellemes, barátságos hangulatú otthonba szívesen mennek az emberek, ez ilyen egyszerű! Egy lazulós este senki nem szeretne a kristálypoharakra vigyázni, halál stresszben a hófehér kanapén vörösborozni. Ha azt akarod, hogy a barátaid szeressék a lakásodat, tedd "felhasználóbaráttá", - ahogy ennek az újpesti lakásnak a tulajdonosai is tettek!

Jó közlekedés

Egyszerű és magától értetődő, hogy a könnyen megközelíthető lakások mindig népszerűbbek lesznek a baráti társaságban. Hiába van palotád a hegyen, ha a társaság nagy része az V. kerületben lakik, akkor bizony ott fogtok kikötni. Ez az eladó lakás például a VII. kerületben található, a Városliget szomszédságában, így könnyedén megközelíthető.

Hozzászólások