Így fényképezz, hogy otthonod a legjobb arcát mutassa!

Ingatlantájoló.hu 2018.09.19 14:29:03

A lakáseladás első legfontosabb állomása a fényképezés. Nagyon sok áll vagy bukik a jó minőségű képeken, ugyanis ez határozza meg, hogy a potenciális vevők szeretnék-e személyesen is megtekinteni ingatlanunkat.


 

Mutatjuk a 4 legjobb tippünket fotózáshoz!

Először is pakoljunk össze!

A fényképezés megkezdése előtt, a legfontosabb a rendrakás. Lehetőség szerint a polcokon se legyen millió apróság, így a rendrakást összeköthetjük egy kis selejtezéssel is, és persze takarítással, hogy igazán ragyogjon a padló és az ablak a képeken, és a szőnyegünk is a legszebb arcát mutassa.

Szép, rendezett lakás a VII. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Engedjük be a fényt!

Ahhoz, hogy igazán jó fotókat készítsünk, rengeteg fényre lesz szükségünk, és ehhez nem elég az, hogy kint napos idő van. Természetesen borús időben hozzá se fogjunk a fényképezéshez, és ne fényképezzünk akkor sem, amikor épp betűz a nap az ablakon. Fényképezzünk szép napos időben, de mivel a napfény nem világíthat be minden sarkot, kapcsoljunk fel minden lámpát, és használjuk a vakut is.

Gyönyörű, világos lakás a II. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Minden lehetséges szögből fényképezzünk!

Egy helyiségről ne csak egy fotót készítsünk, sőt csináljunk képet minden lehetséges szögből. A digitális világban már nem lehet probléma, ha egy szobáról 20 fotó is készül, utána kiválogathatjuk a legjobban sikerülteket.

Gyönyörűen fotózott sorházi lakás Keszthelyen

Még több képért kattintson a fotóra!

Retusáljuk a képeket!

Nem baj, ha nincs Photshop-unk, és nem vagyunk profi fotósok. Egyszerűbb képszerkesztő programok ma már minden számítógépen vannak, és ha annyira nem is értünk hozzájuk, a fényerősségen és a kontraszton azért csak tudunk változtatni, és a képek széleit is levághatjuk, ha véletlenül belelógott valami.

 

Hozzászólások