Húzzák a ponthatárokat, lehet startolni az albérletekért!

Ingatlantájoló.hu 2018.07.10 13:46:53

Már csak két hét, és kiderül, kit melyik felsőoktatási intézménybe vettek fel. Sejteni azért már most is sokat lehet, így nem árt nézegetni az albérleteket, az egyetemek, főiskolák közelében.


 

Mai összeállításunkban Budapest és a legnagyobb egyetemi városok egyetemisták által legkedveltebb környékeiről válogattunk kiadó lakásokat.

Nappali + 2 hálószobás lakás a Nyugati tér közelében

A Nyugati térnek kiválóak a közlekedési adottságai, így innen gyakorlatilag bármelyik egyetem könnyen elérhető. A vásárlási, szórakozási lehetőségek szinte helyben vannak, így ez a nappali + 2 hálószobás lakás ideális választás azoknak, akiknek a vonata is innen indul haza hétvégenként.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső kétszintes lakás Pécs belvárosában

Két egyetemista számára kényelmes otthont nyújthat ez a két hálószobás lakás Pécsett. A lakás egy amerikai konyhás nappalival is rendelkezik, a belvárosban található, és szépen berendezett.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétszobás lakás a XIII. kerületben

Két különnyíló szobával rendelkezik, így akár két diák számára is tökéletes ez a lakás a XIII. kerületben. A XIII. kerület jelenleg az egyik legnépszerűbb kerülete a fővárosnak, kiváló az ellátottsága, és a megközelíthetősége is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Megfizethető lakás Pécs belvárosában

Egészen barátságos a bérleti díja ennek a pécsi kiadó lakásnak, különösen, ha azt nézzük, hogy akár 2-3 egyetemista számára is kényelmes. A lakás a belvárosban található, és fiatalos berendezést kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétszobás lakás Debrecen belvárosában

Debrecen büszkélkedhet a legnagyobb vidéki egyetemmel. Mint más egyetemi városokban, itt is vagy az egyetem környékén vagy a belvárosban érdemes kiadó lakás után nézni. Ennek a belvárosi lakásnak mindkét szobája külön-külön nyílik, ezért 2 diák számára is ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított lakás Szegeden az Egyetem közelében

Szeged egyik legjobb utcájában, a Nemes Takács utcában található ez a kiadó lakás. A lakás a belvárosban van, az Egyetem több épületéhez, közöttük a TIK-hez közel, két szobája két egyetemistának adhat otthont.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétszobás lakás a XI. kerületben

A Bikás parknál található ez a kétszobás lakás, így a 4-es metrónak köszönhetően kiváló közlekedési feltételekkel rendelkezik. Legközelebb természetesen a BME van, de metróval a többi felsőoktatási intézmény is viszonylag könnyen megközelíthető. A lakás két egybe és külön is nyíló szobával rendelkezik, két egyetemista számára tökéletes és elfogadhatóbb az ára, mint az egyetemek közvetlen közelében elhelyezkedő lakásoknak.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások