Hegyekre vagy Dunára panorámás panelt szeretnél?

Ingatlantájoló.hu 2019.10.21 13:08:29

Van egy jó hírünk: Békásmegyeren mindkettő kapható, tiszta a levegő, jó a közlekedés, és már egyáltalán nem tartozik a lecsúszott lakótelepek közé.


 

Békásmegyer Budapest egyik legtisztább levegőjű városrésze, ráadásul válogathatunk, hogy a 11-es út melyik oldalán szeretnénk élni, azaz a hegyekre vagy inkább a Dunára panorámás lakást keresünk. A valamikor nem túl jó hírű lakótelep megítélése mára sokat változott, és a főváros egyik legkedveltebb lakótelepe lett, ami minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy a városrész HÉV-vel is elérhető. Nézzük, milyen lakásokat találunk Békásmegyeren az Ingatlantájoló kínálatában!

Kép forrása: wikimedia.org

Lakberendező által megálmodott lakás, teljes berendezéssel

Békásmegyer hegy felőli oldalán, egy tízemeletes panelház első emeletén található ez az 1+2 szobás lakás. A felújított lakás amerikai konyhás kialakítást kapott, így az egykori konyha helyére került a fürdőszoba, amely így ablakos lett, a régi fürdőszoba helyén pedig egy gardrób kapott helyet. A lakás berendezését lakberendező tervezte, így minden helyisége és a loggia is rendkívül hangulatos lett, és teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

4 különnyíló szobával a dunai oldalon

Az amerikai konyhás panellakások is elég ritkák, de ezt a lakást úgy alakították át, hogy 4 különnyíló szobája legyen, ami egyedülálló a panellakások között. A szépen felújított lakás konyhája ennek ellenére nincs egyben a nappalival, az étkezővel együtt az előtérben található, és innen nyílik a nappali, a 3 háló és a külön fürdőszoba és WC. A lakás a dunai oldalon, egy panelház 6. emeletén található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igényesen felújított lakás, közel a Dunához

Szintén a dunai oldalon helyezkedik el ez a 2. emeleti lakás, mely 1+2 szobával várja új lakóit. A szépen felújított lakás tágas előterében kapott helyet az étkező, innen nyílik a konyha, ahol új konyhabútor található. A lakás a felújítás során új nyílászárókat és új beépített szekrényeket is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panelprogramos lakás a hegy felőli oldalon

Egy panelház 7. emeletén található ez a kétszobás lakás, ahol a panelprogramon már megvalósult, és kifizetésre is került. Az egyedi mérős lakás műszakilag és esztétikailag is felújított állapotban várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás a hegy felőli oldalon

Egy tízemeletes ház első emeletén helyezkedik el ez az 1+2 szobás lakás, melynek felújítása során külső és belső nyílászáróit és az elektromos vezetékeket is cserélték. A lakás helyiségei ekkor laminált padlót kaptak, az új konyhabútor és gáztűzhely a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások