Három ország határán: Mosonmagyaróváron

Ingatlantájoló.hu 2019.07.22 13:52:50

A korábbi Moson és Magyaróvár mindig is jelentős szerepet töltött be az ország életében, hiszen Bécs, Pozsony és Budapest közt jelentős csomópont volt. Az egyesítéssel létrejött Mosonmagyaróvár ma Ausztriával és Szlovákiával köti össze az országot, területén az 1-es út, az M1-es autópálya és a Pozsonyba vezető 150-es út is áthalad.


 

Elhelyezkedése révén gazdasága fejlett, a munkanélküliség alacsony, az itt talált gyógyvíz sok turistát is vonz. A város ingatlanpiaca is élénk, nézzük, mit találunk az Ingatlantájoló kínálatában.

Kép forrása: wikipedia

Luxus családi ház 200 m-re a Mosoni-Dunától

Rusztikus, mediterrán stílusban épült ez a családi ház, mely a Mosoni-Duna mellett nappali + 4 szobával és egy külön bejáraton megközelíthető irodával várja új tulajdonosát. A galériás családi házat a mediterrán stílus, a föld színek használata meleggé varázsolja, a dupla belmagasságú nappali ugyanakkor rendkívül levegős és világos. Az udvaron wellness részleg és grillsarok szolgálja a kényelmet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Exkluzív családi ház népszerű lakóparkban

Mosonmagyaróvár egyik kedvelt lakóparkjában áll ez a 2004 épült mediterrán családi ház, mely két szinten 2 nappalival, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. Nappalijához 30 nm-es terasz kapcsolódik, szuterén szintjén a garázson kívül konyhát, klubszobát, konditermet, szaunát találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső kétszintes lakás a Lajta lakóparkban

Igazi családi otthon ez a belső kétszintes lakás, melynek alsó szintjén amerikai konyhás nappalit és egy mosdót, felső szintjén két hálószobát (melyek közül az egyik akár ketté is választható), fürdőszobát és gardróbot találunk. A tetőtéri lakás egyik hálószobájából tágas, panorámás teraszra léphetünk ki.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított panellakás a központban

2008-ban esett át panelprogramon az a társasház, melynek 10. emeletén kínálják ezt a 2 szobás lakást eladásra. A panelprogram során a ház külső hőszigetelést kapott és tetejét felújították, a lakás műanyag nyílászárókkal rendelkezik, vízvezetékeit és burkolatait a közelmúltban cserélték.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos lakás a belvárosban

A központhoz közel, egy csendes utcában áll az a 16 lakásos, négyszintes társasház, melynek 2. emeletén találjuk ezt a 3 szobás lakást. Az 1985-ben épült társasház külső hőszigetelést kapott. A felújított lakás hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik és egy 6 nm-es tároló is jár hozzá a pincében. A társasház melletti parkolóhelyeken a parkolás ingyenes, de igény szerint egy garázs is vásárolható a közelben.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások