Hangulatos rönkházak a hosszú hétvégékre

Ingatlantájoló.hu 2018.10.02 11:16:36

2018 a hosszú hétvégék éve, az ősz pedig igencsak bővelkedik a négynapos ünnepekben. Ilyenkor sokan szívesen utaznak el, és igazán szerencsésnek mondhatják magukat azok, akiknek egy kis hétvégi ház, netán egy rönkház vagy gerendaház van a birtokukban.


 

Ez adta az apropóját, hogy e heti válogatásunkban a legszebb rönkházakat, gerendaházakat gyűjtsük össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Borovi fenyőből épült gerendaház Nagykovácsiban

Erdők, hegyek között a Zsíroshegyen helyezkedik el ez a 2008-ban épült gerendaház, mely nappali +3 hálószobával várja új tulajdonosát. Az épületben fűtött garázs, játék szoba is található, udvarán játszótér várja a gyerekeket. Exkluzív felszereltségével luxus nyaralónak vagy állandó lakhatás céljára is kiváló.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gerendaház 20 négyzetméteres terasszal Bólyban

Baranya megyében, Pécs és Mohács között terül el Bóly, mely az itt látható Batthyány-Montenuovo kastélyról és mauzóleumról nevezetes, de a község körüli domboldalakon szőlőket is találni. Itt található ez a szép 2 + 2 félszobás gerendaház, melynek belső kialakításánál is igyekeztek természetes anyagokat felhasználni. A ház fűtése gáz cirkóval történik, melyet kiegészít a nappaliban egy gyönyörű kandalló, de olyan különlegességekkel is büszkélkedhet az ingatlan, mint a 20 nm-es terasz vagy a fürdőszoba faragott márvány mosdópultja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csónakázó- és horgásztóval Hévízgyörkön

A Pest megyei Hévízgyörkön található ez a rönkház, mely prémium kategóriás kivitelezésben készült. A nappali + 3 szobás házhoz egy télikert és egy gazdag halállománnyal rendelkező horgásztó is tartozik, mely csónakázásra is alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

Székely rönkházak Pátyon

Egy iker rönkház két fele külön-külön és egyben is megvásárolható a Pest megyei Pátyon. A két egyenként 199 nm-es, kétszintes rönkház 2016-ban vörösfenyőből épült, mindkettőben 2 nappali és 2 hálószoba található. A két házrész egymástól teljesen leválasztott, mindkettőhöz külön körbekerített kertrész tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Öntisztuló fürdőtóval Kerepesen

2001-ben borovi fenyőből épült ez a rönkház, melyben amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, egy szoba és egy dolgozószoba kapott helyet, egy szobával kiegészülve a tetőtérben, mely a dolgozószobából közelíthető meg. A ház szuterén szintjén, mely nem fából épült, további lehetőség van egy nappali + 1 szobás különálló lakrész vagy garázs, tárolók kialakítására. A ház fűtését kondenzációs kazán biztosítja, de a nappaliban található cserépkályha is befűti a légteret. Kertjében szaletli és egy öntisztuló fürdőtó biztosítja a kikapcsolódást.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások