Hangolódj az őszre gyönyörű lakástextilekkel!

Ingatlantájoló.hu 2019.08.27 14:56:23

Sokan szeretik követni a legfrissebb trendeket, a legtöbben azonban nem engedhetik meg maguknak, hogy szezonról-szezonra új berendezést vásároljanak. Szerencsére nincs is szükség erre, ha van néhány időtálló bútordarabunk, akkor lakásunk arculatát csupán a lakástextilek lecserélésével kedvünk szerint változtathatjuk.


 

Az idei őszei trend ráadásul tényleg pont azoknak kedvez, akik alacsony büdzséből, csupán lakástextilekkel öltöztetnék őszi hangulatba lakásukat, ugyanis elsősorban a lakástextileket érinti. Lássuk!

Változatos textúrájú anyagok

Mindegy, hogy rojtos, bojtos, puha szőrmés vagy durva, esetleg bordázott, a lényeg az, hogy az idei ősz lakástextiljei minél inkább textúráltak legyenek.

És természetesen a különleges anyagok éppúgy megjelenhetnek a párnákon, takarókon, függönyökön vagy szőnyegeken, mint akár egy fali képen.

Ennek a veresegyházi családi háznak a nappalijában gyönyörű, változatos textúrájú lakástextileket láthatunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

A vászon dicsérete

Aki azonban inkább az egyszerűséget kedveli, annak jó hír, hogy a vászon is nagyon trendi lesz idén ősszel. Sikerét pedig valószínűleg annak is köszönheti, hogy remek hátteret nyújt bármilyen őszi dekorációnak.

Ha pedig valaki unalmasnak gondolná, megnyugtatjuk, hogy színesben is trendi, és textúrált változatai is léteznek.

Föld színek

És ha már a színeknél tartunk, a vászon és bármilyen textília föld színekben hódít igazán ezen az őszön. A millennium-rózsaszín azért továbbra is tartja magát, de remekül mutat a terrakotta összes árnyalatával, és ha valamivel feldobnánk őket, válasszuk melléjük a levendulát.

Ezt a XI. kerületi lakást gyönyörű föld színű és változatos textúrájú anyagokkal rendezték be.

Még több képért kattintson a fotóra!

Minimalista formák

A formavilágot tekintve azonban még mindig az egyszerű, letisztult, minimalista formák uralkodnak majd, és továbbra is népszerűek lesznek a geometriai formák, természetesen a textileken is. A textíliákon kívül pedig a geometrikus formavilágú réz, beton és márvány dísztárgyak hódítanak majd.

Külföldi képek forrása: decoist.com

 

Hozzászólások