Ha gyerekek nélkül már túl nagy a családi fészek

Ingatlantájoló.hu 2019.12.04 15:41:45

Míg fiatalon az ember legnagyobb problémája az, hogy hogyan vegyen egyre nagyobb lakást, esetleg egy családi házat, ahogy egyre bővül a család, addig idős korra pont az lesz a baj, hogy a gyerekek kirepülnek, és a családi fészek hirtelen túl nagy lesz. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy kisebbe költözzünk.


 

Mai válogatásunkban idősebbek számára is élhető, frekventált mégis csendes helyen lévő, alacsony emeleti, zuhanyzós kislakásokat gyűjtöttünk össze az Ingatlantájoló kínálatából.

Álomszép kertkapcsolatos lakás Pasaréten

A II. kerületben, Pasarét és Törökvész határán, egy társasház földszintjén helyezkedik el ez az 5 éve felújított, nappali + 1 hálós lakás. A társasház közös udvara osztatlan közös tulajdonban van, de a lakás előtti kertrészt csak ennek a lakásnak a tulajdonosa használja. Itt kapott helyet egy János-hegyre panorámás terasz, a teraszt és a nappalit kis beépített, üvegezett előtér választja el egymástól. A gyönyörű lakás fürdőszobájában szauna is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos terasszal a VI. kerületben

A Király utca és az Andrássy út között húzódó Székely Mihály utcában, az Opera közelében helyezkedik el ez a földszinti, kétszobás lakás, melyhez hangulatos kis zárt terasz is tartozik. A lakás szépen felújított állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas lakás nagy erkéllyel, az Eiffel térnél

Szintén a VI. kerületben, a Szív utcában, az Eiffel tér és a Westend közelében található ez az 56 nm-es tágas amerikai konyhás nappalival és tágas hálószobával rendelkező, exkluzív kivitelű lakás. A szépen felújított lakáshoz egy belső udvarra néző, 8 nm-es erkély is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Különleges lakás a VIII. kerületben

Az Orczy úton, a megújult Orczy kert közelében helyezkedik el ez az első emeleti lakás, mely amerikai konyhás nappali + 1 hálószobával várja új tulajdonosát. A lakás különlegessége, hogy ötszögletű amerikai konyhás nappaliját 3 oldalról is hatalmas ablakok világítják meg, így rendkívül világos.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított garzon a IX. kerületben

A IX. kerület rehabilitált részén, a Márton utcában található ez az első emeleti, egyszobás kislakás. A lakás rendkívül világos, és komplett felújításon esett át.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások