Gyönyörű otthonokkal vár Szeged!

Ingatlantájoló.hu 2019.04.23 13:51:40

Szeged Debrecen után a második legnagyobb vidéki város, és fejlődését szintén, elsősorban egyetemének köszönheti.


 

A városban a munkalehetőségek sokakat vonzanak, de nemcsak saját célra, hanem befektetésnek is érdemes itt ingatlant vásárolni. Nézzük most a legszebb otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Penthouse lakás Felsővároson

Felsőváros Szeged egyik legkedveltebb városrésze, ahonnan nagyon könnyen be lehet jutni a belvárosba. Aki panellakást keres, biztos, hogy először ezen a lakótelepen néz szét, de régebbi és újabb építésű tégla társasházi lakásokat is lehet kapni a városrészben.

Egy ilyen, 2003-ban épült társasház 4., legfelső emeletén található ez a 108 nm-es penthouse lakás, melyhez 70 nm-es terasz is tartozik. A lakás minőségi anyagokkal, és magas színvonalú műszaki megoldásokkal lett kivitelezve, nappali + 3 szobával, 2 fürdőszobával és olyan extrákkal várja új lakóit, mint például a jakuzzi a teraszon, vagy a napelem, amely biztosítja az energiaellátást. A lakáshoz tartozó garázs a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Befektetőknek ideális lakás a Belvárosban

A legnépszerűbb természetesen Szegeden is a Belváros, ahol elsősorban a befektetők keresnek ingatlant. Itt, a legtöbb egyetemi épület közvetlen közelében található ez a polgári lakás, melyben 3 külön bejáratú kislakást alakítottak ki. A lakásokat kompletten felújították és fiatalos berendezést is kaptak, ami az ár részét képezi, így már ezzel sem kell foglalkoznia annak, aki kiadás céljából vásárolná meg az ingatlant.

Még több képért kattintson a fotóra!

Első lakásnak ideális otthon a Belvárosban

Az első lakást kereső fiatalok szintén előnyben részesítik a Belvárost. Számukra ideális ez a kétszobás lakás, mely bár nincs annyira közel az Egyetem épületeihez, alapvetően a város szívében, azaz mindenhez közel található. A lakás, két egymásból nyíló szobája miatt inkább csak gyermektelen párok számára lehet érdekes, nekik azonban éppen tökéletes. Az ingatlant 2012-ben újították fel, akár bútorokkal együtt is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Medencés családi ház Újszegeden

Újszeged Szeged egyik legkedveltebb kertvárosi része, ahova szívesen költöznek a kisgyermekes családok. Újszeged egyik legnépszerűbb részén, a Kállay-ligetben áll ez a családi ház, mely amerikai konyhás nappalival + 3 és fél szobával várja új lakóit. Az ingatlan 2012-ben épült, háromállásos garázs tartozik hozzá, és egy medence is áll az udvarán.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomszép kerttel Szőregen

Sok más nagyvároshoz hasonlóan Szegedhez is sokat hozzácsatoltak a környező települések közül. Ezek közül Szőregről a legkönnyebb bejutni a városba, ezért sokan keresnek itt eladó családi házat. Ez a nappali + 3 hálós családi ház igazi ajándék annak, aki szereti a kertet, de nem akar a kialakításával bajlódni. Az ingatlan 2012-ben épült és egy hatalmas terasz is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított panellakás Makkosházán

Mint minden nagyvárosban, Szegeden is vannak népszerű és kevésbé népszerű lakótelepek. Makkosháza az elmúlt években vált az egyik legkedveltebb lakóteleppé. Itt, egy kifizetett panelprogramos, ötszintes ház legfelső emeletén kínálják eladásra ezt a 2018-ban felújított, erkélyes lakást. A nappali + 2 fél szobás lakás konyhája és fürdőszobája teljesen megújult, az összes helyiség új burkolatot kapott aljzatkiegyenlítéssel, áthúzták a villanyvezetékeket, egyúttal spot lámpák kerültek behelyezésre, és a belső nyílászárókat, bejárati ajtót is kicserélték. Nyáron a kellemes, hűvös levegőt inverteres klíma biztosítja.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások