Gyönyörű otthonokkal vár Sopron

Ingatlantájoló.hu 2019.06.03 15:15:50

Ha megkérdezzük az embereket, mit tudnak Sopronról, rögtön mindenkinek az ugrik be, hogy a leghűségesebb város, és persze az, hogy sokan költöznek a nyugati határszélen álló városba azért, hogy Ausztriába járjanak át dolgozni.


 

Az ingázás lehetősége persze jelentősen megnyomja az ingatlanárakat, de a település felsőoktatása miatt is sokakat vonz. Ráadásul az ország második műemlékekben leggazdagabb településéről beszélünk, ami a VOLT Fesztivállal együtt a turisták számára is népszerűvé teszi a várost.

Így saját vagy befektetési céllal is érdemes szétnézni a város ingatlanpiacán, akár hosszú-, akár rövid távban gondolkodik valaki. Mutatjuk a legszebb soproni otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Belső kétszintes álomotthon a legapróbb részletekig megtervezve

Egy 2008-ban épült társasház tetőterében található ez a belső kétszintes lakás, melynek minden négyzetcentimétere tökéletes harmóniáról árulkodik. A 91 nm-es lakásban a burkolatok, az anyagok a színek mind harmonizálnak egymással, de ez nemcsak az esztétikumra, hanem a praktikumra is vonatkozik.

Az amerikai konyhás nappalis + 3 hálószobás lakás elosztása ideális, minden helyiségben gondoltak a tárolóhelyek kialakítására (még a lépcsőfokok is tárolókat rejtenek), és rengeteg egyedi dekoráció díszíti a lakást.

Még több képért kattintson a fotóra!

Exkluzív családi ház prémium minőségű anyagokkal

2011-ben épült ez a családi ház, melynek építésénél, berendezésénél, gépészeti kialakításánál a legmodernebb alapanyagokat, technológiákat használták fel. A családi ház amerikai konyhás nappalival + 4 és fél hálószobával várja új lakóit.

Az ingatlan olyan extrákkal rendelkezik, mint az infra/finn szauna, a dióból készült parketták és beltéri nyílászárók, a szennyesledobó és a központi porszívó, a szolárbekötésre alkalmas melegvíz puffertároló és szolárrendszernek kiépített csővezeték vagy a konyhai lábazatba beépített automata szemeteslapát, csak hogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Sorházi otthon Sopron zöldövezeti részén

2016-ban épült, így még egészen újszerű állapotban van ez a sorházi lakás, amely amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Az igényesen kialakított és berendezett otthon udvarán egy 32 nm-es faházat és nyári konyhát is találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Családi ház nagy kerttel az Ágfalvi úti lakóparkban

Ritka, hogy egy lakóparki otthonhoz kert is tartozzon, ez alól azonban kivételek a kertkapcsolatos lakások és családi házak, ám általában ezek sem rendelkeznek túl nagy kerttel. Ez a 140 nm-es családi ház az Ágfalvi úti lakóparkban azonban egy 450 nm-es telken helyezkedik el, így lakóinak teljesen olyan érzést nyújt, mintha nem is egy újonnan épült lakóparkban, hanem egy régebbi családi házas övezetben élnének. Mindezt természetesen újszerű állapotban, hiszen a ház 2013-ban épült és amerikai konyhás nappalival + 4 hálószobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Lakóparki lakás dupla terasszal Aranyhegyen

Egy 2015-ben épült társasház magasföldszintjén helyezkedik el ez a 74 nm-es lakás, melynek életterét két hatalmas fedett terasz is bővíti. A lakás amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával rendelkezik, és újszerű állapotban van. A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített magas minőségű konyhagépekkel együtt és a beépített szekrények, melyek közül nekünk legjobban az étkező alul tárolós beépített padja tetszett.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi otthon Kurucdombon

Szépen felújított állapotban várja új lakóit ez a családi ház, mely 3 szinten egy amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával, 1 dolgozószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Alagsori szintjén egy garázs kapott helyet, melyet jelenleg hobbiszobának használnak, itt található a szauna is. A kerti grill a nyári, a nappaliban található kandalló a téli estéket teszi hangulatosabbá.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások