Gyönyörű otthonok télikerttel

Ingatlantájoló.hu 2019.11.22 17:06:40

Ahogy hűl az idő, a kertet egyre kevésbé élvezhetjük, ezért is jó, ha van egy téli kertünk, amit nemcsak továbbra is zöldellő növényekkel pakolhatunk tele, de aminek hatalmas üvegfelületén keresztül a téli kevesebb napsütést is extra adagban kapjuk. Ha pedig lakásban lakunk, még inkább szükségünk lehet egy télikertre.


 

Mai összeállításunkban a legszebb télikertes otthonokat gyűjtöttük egy csokorba az Ingatlantájoló kínálatából.

Lenyűgöző lakás Lágymányoson

A Bartók Béla úton, egy körfolyosós társasház III. emeletén helyezkedik el ez a két lakásból álló ingatlan, mely tökéletes saját lakás + befektetés céljára. A nagyobbik lakás tágas, világos nappalijához egy körbeüvegezett erkély is tartozik, mely télikertként is remekül használható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két lakásos sorházi ingatlan Pécsett

Pécsett a Mecsekoldalban helyezkedik el ez a háromszintes, saját kertrésszel rendelkező sorházi ingatlan, melynek alsó két szintje és a felső szintje két külön lakást alkot. Az alsó lakás már önmagában is kétgenerációs, mindkét szintjén konyhával és fürdőszobával, alsó szintjén egy szobával és garázzsal, felső szintjén 3 szobával és két nagy terasszal rendelkezik.

A harmadik szinten elhelyezkedő lakás kívülről, külön megközelíthető, egy szobával, konyhával, fürdőszobával és egy nagy, körbeüvegezett, örökpanorámás terasszal rendelkezik, mely télikertként funkcionál.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kilátással a medencére Rómaifürdőn

Egy medencés, 24 órás portaszolgálattal rendelkező lakóparkban található ez az amerikai konyhás nappali + 1 hálószobás lakás, mely egy nagyobb, zárt és egy kisebb, nyitott terasszal is rendelkezik. A zárt terasz kitűnő télikertnek, és épp a medencére nyújt kilátást.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szélső sorházi lakás gyönyörű kerttel Vácott

Vác kedvelt, déli részén egy lakóparkban helyezkedik el ez a szélső sorházi lakás, melyet így nagy és kellő intimitást nyújtó kert vesz körül. A kétszintes lakás alsó szintjén amerikai konyhás nappali, fürdő, egy szoba és egy télikert, felső szintjén 3 szoba, fürdőszoba található. A télikert két oldalról teljesen üvegezett, szépen berendezett, és bár növények nincsenek benne, mindkét oldalán a csodás, halastóval díszített kertre nyílik kilátás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső kétszintes lakás nagy teraszokkal Győrben

Győr-Ménfőcsanakon, egy újabb építésű társasházban található ez a belső kétszintes lakás, melynek alsó szintjén amerikai konyhás nappali, fürdő és két hálószoba található. A nappalihoz tartozik egy fedett erkély, mindkét hálószoba rendelkezik gardróbbal, a nagyobbik hálószobából egy télikerten keresztül juthatunk a legnagyobb, 22 nm-es teraszra, melyet körben rejtett tárolók vesznek körül. A lakás felső szintjén további két hálószoba, fürdőszoba és még egy terasz található.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások